IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец август

1 август 2019 11 40

Какъв ще бъде летният месец?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп за месец август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Динамичен, интересен и доста успешен период предстои. Сигурни сте във възможностите си и сте в състояние да си създадете ясна програма за работа. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и не бързайте с решения, от които се очаква дългосрочен ефект. Малко благоразумие и предпазливост няма да ви навредят. С каквото и да се заемете ще реализирате определен напредък. Може да не успеете да завършите започнатото, но ще сте трасирали посоката. Позволявайте си по една награда за всеки успех и не забравяйте, че имате нужда и от почивка.

Телец

Преобладаващата част от ангажиментите ви ще са неотложни и на моменти може да ви е трудно да следвате ритъма, който обстоятелствата ви налагат. Рано или късно преумората ще си каже думата, ще ставате по-раздразнителни, избухливи, нетърпеливи. Ще си спестите доста неприятности, ако не се опитвате да се надбягвате със себе си. В такива моменти най-подходящата тактика е да правите каквото трябва и да се възползвате от крайния резултат доколкото е възможно. Ще успеете да довършите повечето занимания, започнати в предишните месеци. Постигнатите цели ще ви помогнат да придобиете ясна представа за статуса си към момента, за формулиране на следващите тенденции. Последователно ще преодолеете затруднения, засягащи финансовото състояние и личните отношения.

Близнаци

Събитията ще са интересни, със сигурност няма да скучаете. Тонусът ви ще е стабилен, ще активира въображението и ще мотивира творческите ви изяви. Колкото по-нестандартни са предложенията ви, толкова повече съмишленици ще ви последват и по-стабилна ще е подкрепата им. Контактите ще са интензивни и в работното, и в свободното ви време. Старайте се да сте по-често извън дома, но подбирайте взискателно компаниите, с които общувате. Обмисляйте задълбочено сериозните промени. Няма да са ви необходими много усилия за реализацията им, ако преди това сте си създали ясна схема на действие.

Рак

Периодът няма да е от спокойните. Комуникацията ще е интензивна и като кореспонденция, и като лични и делови срещи. Напрежението постепенно, но устойчиво ще расте, за да достигне кулминацията си през последната десетдневка на месеца. Дебатите на професионални теми ще са конфликтни. Отстоявайте мнението си, но уважавайте и чуждото. Не прибягвайте до силов подход и не се опитвайте да наложите позициите си с връзки. Съобразявайте се с кондицията си и си осигурявайте пасивен отдих в моменти на силно изтощение. По-добре два дни с любими развлечения и сред природата, отколкото седмица в болнично заведение. Краткотрайно оттегляне от активния живот няма да ви лиши от възможности, но ще предотврати опасността от психически срив.

Лъв

Великолепен месец предстои. Не само Слънцето е във вашия знак, там има истински парад на планети. Те ви осигуряват физическа устойчивост, активират въображението ви и ще ви мотивират да реализирате дори най-смелите си планове. Последователно ще отстраните от пътя си всички текущи затруднения. Постиженията ви ще получат висока оценка. Ще си осигурите подкрепа за важните начинания. Ще уредите стар спор с роднини. Изобщо, ще се възползвате максимално от всичките си таланти. С каквото и да се захванете ще ви се получи по правилния начин. Най-важното е да разпределите и използвате ресурсите си грамотно.

Дева

Преди Слънцето да навлезе във вашия знак енергетиката ви няма да е особено стабилна. На моменти може да ви се струва, че сте в състояние да се справите с всички пречки по пътя си, но това усещане е измамно. Точно в такива дни ще имате затруднения дори с елементарните ежедневни задачи. Не се активирайте излишно. Пестете си силите, разпределяйте равномерно времето за работа и почивка. В края на месеца с основание ще можете да се доверите на интуицията си. Тогава ще сте доста по-чувствителни и по-привлекателни. Ще реализирате желанията си много по-лесно, ако ги обмисляте самостоятелно, отчитате влиянието на социалните фактори и не се вживявате в сблъсъците от личен характер.

Везни

По всичко личи, че предстои интересен и успешен месец. Ще се наложи да „впрегнете в работа“ въображението си. Непрекъснато ще ви търсят за помощ и съдействие. Не отказвайте. Вие даже не си представяте с какъв потенциал разполагате и колко сте необходими на хората около вас. В състояние сте да повлияете на решенията им, за да променят живота си в положително направление. В същото време трябва да търсите баланс между своите и чуждите интереси. Да помогнете с опит или съвет съвсем не означава да се натоварвате с чужди отговорности. Обещавайте само толкова, колкото можете да изпълните и бъдете искрени, ако се наложи да откажете на някоя молба. Може да не помогнете пълноценно, но пък и няма да навредите на никого, което не е без значение.

Скорпион

Опитайте се да запомните една препоръка за този месец. Не стойте в сянка. Творческият ви потенциал е силен, енергетиката – също. Покажете на какво сте способни. Вярвайте в себе си, рекламирайте и популяризирайте постиженията си. Излишната скромност в разгара на лятото определено ще е вредна. Участвайте във всички публични мероприятия, свързани с интересите ви. Едновременно с това бъдете предпазливи и аналитични. Не залагайте нито на късмет, нито на нови познати. Заменете късмета с логика, а доверието с прозорливост. Дори най-незначителните на пръв поглед дейности ще ви осигурят парични постъпления или материални придобивки. Ако хобито ви е свързано с творчество, със сигурност ще ви осигури печалби.

Стрелец

Няма да сте далеч от истината, ако решите, че през този месец „морето ви е до колене“. Интересните събития ще са извън дома. А по отношение на текущите задачи няма да имате сериозни затруднения. Най-често ще са свързани с невъзможността на околните да следват темпото ви и с нежеланието им да говорят открито за грешките си. Пътуванията, наблизо и далече, ще са изпълнени с незабравими емоции и впечатления. Не търсете нови контакти, ще ви разочароват. За сметка на това ще промените мнението си, и то в положителна насока, към стари познати, с които ви свързват предимно творчески интереси. Не е изключено скъпи приятели да ви изненадат и зарадват с посещението си.

Козирог

Ще е трудно да предвидите всички проблеми, които могат да се случат през този месец. Доста често ще се оказвате в „окото на бурята“, но не разчитайте, че ще отмине, ако „заровите глава в пясъка“. Сили не ви липсват, опитайте се да ги разпределите правилно. Някои решения ще са трудни, несигурни и свързани с промяна. Ще се справите, ако не се съмнявате в себе си. Ще се наложи да се занимавате и с дейности, които не са ви съвсем по душа. Ще е невъзможно да ги избегнете, но ще се справите по-лесно, ако си изградите подходяща мотивация. Опитайте се да съчетаете желанията с възможностите си по време на почивка. Дистанцирайте се от хора, които търсят начин да се възползват от грешките ви. Ще ги разпознаете лесно, защото те ще действат твърде явно.

Водолей

Действителността ще се разминава с очакванията ви доста често през този месец. Колкото по-философски приемате събитията, толкова по-добре. Да, невинаги ще получавате желаните резултати, но дори и да драматизирате, те няма да се подобрят. Ако ги посрещнете с усмивка и чувство за хумор по-лесно ще преглътнете факта, че този път „не сте в десетката“. Рано или късно ще постигнете целта си. Ситуацията си има и добра страна. Ще ви принуди да промените някои елементи от ежедневието си. Да се откажете от дейности или навици, които ви връщат назад. Не съжалявайте за миналото, гледайте напред. Според една мъдрост „когато губим, не знаем какво печелим“. Много скоро ще се убедите, че е истина.

Риби

Подгответе се за динамичен период и доста „горещ“ не само по отношение на метеорологичните прогнози. Служебните задължения ще са повече от обикновено и мисълта, че не разполагате с достатъчно време ще ви подейства стресиращо. Няма място за паника, единственото което ви е нужно е оптимална организация. Поемете дълбоко въздух и си спомнете, че неведнъж сте се справяли и с по-сложни ситуации. Енергетиката ви на моменти ще е нестабилна, но точно тогава ще можете да разчитате на вдъхновението и въображението си. Нестандартният подход ще се окаже правилен при липса на достатъчно информация. Обмисляйте задълбочено възможностите за дългосрочни инвестиции, не се ангажирайте още с първото предложение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари