IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя планета управлява вашата зодия? (1 част)

6 август 2019 14 50

Луната носи емоции за Рака

IStockphoto

IStockphoto

Всяко от небесните тела носи своя символика. Според датата и месеца на раждане, освен зодия, ние имаме и планета, която ни ръководи. Те определят голяма част от нашия характер – както положителните, така и отрицателните ни страни.

Всички 12 знака заемат определен сегмент от наталната карта. Планетите постоянно се движат, когато някоя попадне в определена зодия, тя се променя значително.

Вижте коя планета управлява вашата зодия и как ви влияе.

Овен – Марс

Богът на войната носи на хората с тази зодия голяма решителност, страст, енергичност и желание за усъвършенстване. Овните винаги са много ентусиазирани за всяко нещо, с което се захванат. Те имат план за действие и успяват следвайки го. Въпреки че са доста амбициозни, онова, което винаги им пречи е, че са избухливи и нетърпеливи. Те не преценяват какво казват и понякога са прекалено гневни, което отблъсква хората. Инатът е един от най-големите им врагове.

Телец – Венера

Богинята на любовта властва при хората, които имат този знак. Тя се свързва с това хубаво чувство, но и носи материални придобивки. Ето защо за Телците парите имат значение. Те са стабилни, пестеливи, трудолюбиви и подхождат към начинанията си практично. Обичат да им бъде комфортно и ценят малките неща. Планетата обаче им е дала и една отрицателна черта – понякога са прекалено мързеливи и не искат да се напрягат с битовизми.

Близнаци – Меркурий

Пратеникът на боговете помага за себеизразяването и комуникацията между хората. Затова Близнаците са доста общителни и не се притесняват от нови запознанства. Нагаждат се към всяка една ситуация и са добри слушатели. Лошото им качество е, че на моменти са неспокойни и непоследователни в действията си. Дори и да са обещали нещо, не очаквайте да го изпълнят, защото много бързо си сменят настроението.

Рак – Луна

Необятната Луна променя цвета и формата си. Тя се свързва с женската енергия и крие хиляди тайни. Неслучайно Раците са по-емоционални. Те не могат да останат безучастни към чуждите несгоди. Винаги се водят от чувствата си и пренебрегват себе си заради другите. Мрачната Луна обаче ги прави потайни и ирационални. Понякога се самосъжаляват и не могат да преценяват ситуацията реално.

Лъв – Слънце

Неговият цвят се свързва със свежест, живот, щедрост и хубави емоции. Като център на слънчевата система, то носи и егоизъм на Лъвовете. Всички, родени под този знак, ходят с високо вдигната глава и държат всичко да бъде под техен контрол. Обожават да ги ласкаят. Що се отнася до негативните им черти, понякога са злопаметни, твърде мнителни и арогантни с близките си. Яростта им отблъсква околните.

Кои планети управляват останалите 6 зодии, четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари