IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-сърцатите зодии?

8 август 2019 14 50

Ето Топ 4

IStockphoto

IStockphoto

Има хора, които винаги се стремят да направят света по-добро място за живеене. Те се раздават за другите без да очакват нещо в замяна. За тях отзивчивостта е нещо нормално, когато и да ги потърсите, са готови да ви помогнат. Ако ви видят, че сте тъжен, няма да ви подминат без да се опитат да ви развеселят.

Има няколко знака от зодиака, които притежават голямо сърце. Датата, месецът и годината им на раждане предопределят тяхната доброта и всеотдайност.

Ето топ 4 на зодиите, които имат голямо сърце. Ако имате приятели от тях, то вие наистина имате голям късмет, защото на тях определено може да се разчита.

Лъв

Да, родените под този знак са самовлюбени и трябва да галят егото им. Въпреки това зад високомерната им обвивка се крият чувствителни натури, които подхождат доста отговорно към всичко и няма да ви предадат. Може да разчитате на тях както при трудности, така и за съвместна работа. Те не понасят предателството и са сърцати приятели, готови на всичко за любимите си хора.

Рак

Хората от зодия Рак никога не биха оставили свой близък в беда. Толкова са мили и добрички, че понякога страдат заради това, защото много хора се възползват от това тяхно качество. За съжаление, както понякога става в живота, когато някой ги предаде, те се разочароват. Недостатъкът им е, че са твърде добронамерени и очакват да им отвръщат със същото, а не всеки може да го направи. Обичат ли някого, то е толкова силно, че не биха помислили за измяна или раздяла.

Везни

Може би някои не ги харесват заради инфантилното им поведение на моменти, но опознаят ли ги, ще разберат, че те не искат да пораснат и винаги са положително настроени. Везните могат да ви разсмеят, когато плачете и ще ви прегърнат, когато всички са ви изоставили, защото имат добро сърце. Доверяват се на всеки и може да им се доверите, защото нямат скрити помисли. За тях щастието на другите е на първо място, след това тяхното благосъстояние.

Дева

Хората с тази зодия пренебрегват себе си, за да угодят на другите. Понякога съжаляват за това, но характерът им е такъв, че не могат да останат безучастни към чуждите проблеми. Девите са изключително лоялни и честни. Те никога няма да ви излъжат и са готови да ви наранят, но само и само да не скрият истината. Сдържани и предани, те са истински приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари