IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хапвате цял ден на круиз и получавате 500 евро

21 август 2019 14 30

Компания в Хърватска има интересно предложение

Снимка: Pixabay

Снимка: Reuters

Компания, организираща круизни пътешествия, има невероятно предложение към всички туристи. Един щастливец ще има възможността да се разходи из Хърватска напълно безплатно докато похапва местна храна и опитва от традиционните питиета. Освен това, накрая, човекът ще получи и 500 евро.

Работата е описана като „вкусов тестер“, който да опита  новото меню на кораба като в офертата влизат седем нощувки, винени турове в градовете и, разбира се, изобилие от храна. Има 4-степенно меню, тур „Игра на тронове“, както и плуване във водопади.  

Луксозната яхта тръгва от Сплит и акостира в Дубровник. По пътя си спира в средновековния град Шибеник, Далманските острови Вис, Хар и Корчула. Пътешествието отплава на 10 октомври 2020 г. и завършва седем дни по-късно.

Корабът побира 38 пасежери, а човекът, избран за „вкусов тестер“ ще трябва да пробва всяко ястие на борда. Започва със закуската, минава през 4-степенния обяд и, разбира се, завършва с вечеря, която е придружена с местни вина. Щастливецът ще има и възможността да опита някои от забавленията, предлагани на кораба като събиране на пресни стриди, традиционна вечеря в хърватско село и ястия, които са домашно приготвени.

круиз

Ако сте почитатели на виното, този круиз е точното място за вас. Освен, че ще посетите множество винарни в градовете Вис, Хвар и Корчула, вие ще имате възможността да присъствате на лекция за виното. На борда ще присъства винен експерт, който ще ви разкаже за огромното винено богатство на Хърватска, което включва 64 сорта грозде и повече от 800 винарни.

Това, което се иска от вас, е да давате оценка и мнение за всяко ястие и всяко преживяване по време на пътуването. Разбира се, няма само да работите по това време. Ще имате възможност да присъствате на тур обиколка из Сплит и Дубровник, а при ваше желание да посетите и местата, където е сниман сериалът „Игра на тронове“.

круиз

Другото място, което ще посетите е Националният парк Кърка, където можете да плувате във водите на водопада Скрадински Бук.

Желаещите не трябва да имат предишен опит, но е хубаво да обичат пътуването, храната и виното. Разбира се, ще трябва да имате леки познания за сортовете, тъй като от вас ще се иска да ги оцените.

круиз

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляр на сайта на круизната компания и да кажете защо точно вие сте подходящ за позицията. Срокът е до 4 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари