IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как правилно да използваме възглавницата си за път?

23 август 2019 09 30

Травел блогърка споделя нов метод

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Един от най-верните приятели на запалените туристи са възглавниците за път. Тези U-образни, меки предмети спасявт човек от схващане по време на дълъг път и предлагат нужния комфорт за сън. Повечето хора използват възглавницата като я слагат зад врата си, а страните й падат точно върху рамената. Целта е да можете да се облегнете на едната или другата страна и така по-лесно да заспите.

Оказа се обаче, че това не е точната позиция на възглавницата за път. Всъщност поставянето й по този начин е доста грешно. Според блогърът Аманда Уудс, по-добрият вариант е да сложите възглавницата си обрано - отпред под брадичката като отново страните й падат върху рамената. По този начин главата ви е много по-стабилна, защото може да облегнете брадичката си.

Блогърката, която обича да пътува и пише повечето си статии на тази тематика, намира начина по време на дълъг полет. По нейни думи, хората около нея започнали да я гледат странно, но тя се чувствала много по-добре след като обърнала възглавницата си.

път

Дори по време на турболецния, тя е усетила комфорт, предложен й от новия метод. Уудс признава, че по този начин тя усещала главата си по-добре предпазена и не чувствала напрежение. "Дори главата ви да клюмва напред или настрани по време на сън, няма да усетите дискомфорт, защото възглавницата ще омекоти падането", пише блогърката.

път

Разбира се, това не е удобен начин за носене на възглавницата, когато хапвате по време на път или пък пиете нещо. Тогава просто я завъртата зад врата и се наслаждавате на обяда си. Когато усетите, че искате да починете и да затворите очи, може да пробвате новия метод и да поставите възглавницата си под брадичката.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари