IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена хвана риба с две усти

23 август 2019 12 00

Все още не се знае от какво се е получило това явление

Снимка: Facebook

Деби Гедс отива на риболов със съпруга си на езерото Чамплейн в Ню Йорк. Всичко върви прекрасно, когато на въдицата на жената не се хваща една интересна риба. Тя не свети, нито пък е красива, а любопитното за нея е, че има две усти. 

Жената споделила пред Fox News, че пуснали отново рибата във водата, но преди това направила няколко снимки, които вече се въртят в интернет. Те успяха да впечачатлят доста потребители, които се чудят дали това явление се е получило естествено, или е резултат от някакъв инцидент. Някои дори предположиха, че това е генна мутация, която се дължи на замърсяването на водата, в която живее рибата.

"Когато усетих, че нещо дърпа въдицата, си помислих "Дано е толкова голяма, колкото се усеща"". Макар да прави няколко снимки на улова си, Деби не смята, че това ще предизвика интерес у хората. На друго мнение е колегата й Адам Факту, който ги публикува във фейсбук. 

риба

Снимка: Facebook

Фотосът е показан на страницата на риболовен отбор, който се състезава в местни турнири. След публикуването й, снимката вече има повече от 5000 споделяния. "Не мога да повярвам какъв огромен интерес предизвика тази риба. Различните теории на хората са много интересни. Аз смятам, че това явление се е появило в следствие на контузия, причинена от друга риба",  споделя Деби. 

Независимо как са се появили двете усти на рибата, това със сигурност ще е уловът, който Деби Гедс и съпругът й ще помнят цял живот. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари