IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домашен любимец според зодиакалния знак

1 октомври 2019 17 50

Кой е най-подходящият питомец за вас

Снимка: Ilargian Faus from Pexels

Планирате да си вземете домашен любимец? Ако още се чудите какъв, може да попитате звездите. Според астролозите зодиакалният знак върви ръка за ръка с определен питомец. А именно:

Овен

Овните са спонтанни и авантюристични натури. Те обичат да стоят на открито и се нуждаят от адекватен компаньон, който да смогне на темпото им. Ето защо за тях кучето е най-подходящият домашен любимец. По-добре да си вземат някоя по-едра порода, която да обича разходки и да има много енергия за горене.

Телец

Представителите на този зодиакален знак са по-мързеливи и търпеливи. За тях са подходящи хамстерите, които не изискват почти никаква грижа, освен храна, вода и подмяна на стърготините в клетката от време на време.

Близнаци

Близнаците са социални, обичат разнообразието и диалога и ще се чувстват чудесно в компанията на говорещ папагал. Тези животинки са забавни, интелигентни и могат да общуват!

Рак

Раците са емоционални, емпатични и като цяло търсят сигурност във всеки и всичко. Кучета като лабрадор и голдън ретрийвър импонират идеално на тяхната натура и ще са им верен спътник в живота.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и се нуждаят от любимец, който също обича вниманието. Котката е чудесен избор – освен че са от една животинска група, котките са гальовни и глезанки, досущ като своите стопани.

Дева

Девите са обсебени на тема ред и чистота и се нуждаят от животно, което да не им прави мръсотия и да им създава грижи. Рибата е питомецът, който отговаря на тези условия.

Везни

Хората от зодия Везни обичат хармонията и спокойствието и няма да са щастливи с животно, което вдига шум и нарушава мира им. За тях са подходящи птички или хамстер. Рибата също не е лош избор.

Скорпион

Скорпионите са емоционални, интензивни и мистериозни. Няма по-добър любимец за тях от котките, които споделят доста от тези черти и ще им помогнат да балансират енергията си.

Стрелец

Шумни, винаги готови за забавления, те категорично ще се чувстват добре в компанията на куче, което да отговаря на начина им на живот.

Козирог

Работохолици, не особено емоционални и консервативни по натура, тези хора е по-добре да не си взимат домашен любимец, тъй като никога няма да имат време и нерви за него. И все пак ако искат да имат животинка в дома си, може да опитат с риби.

Водолей

Представителите на този знак са леко ексцентрични. За тях са подходящи екзотични птици или влечуги като тарантула, игуана или питон.

Риби

Любвеобилни, емоционални и раними. Те имат нужда от нещо пухкаво, което да им обръща достатъчно внимание. Куче или зайче е най-добрият избор.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Дедо ( преди 4 години )
Няма според мен конкретно обстоятелство за това каква животинка ще харесаш до теб. Но в едно съм сигурен - зодийте са недоумение голямо, по простата причина, че са свързани с някакви календари. Има връзка естествено с това как са подредени планетите, енергийте им и пр., но да търсиш типаж в това е глупотерина. Цикличността на Вселената не се побира в рамките на зодиакалните попълзновения. А както е известно ние хората си умираме по това да класифицираме и подреждаме нещата, и контролираме също.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кака Сврака ( преди 4 години )
Който го е писал си няма понятие горкия.Моя милост е Везна и имам 10 кучета ,8 котки и папагал за капак.И хармонията никак не ми е нарушена.Хамстери и риби не спадат към любимите ми домашни любимци.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мила ( преди 4 години )
муспи ( преди 4 години )
Трудно е да се измисли по некомпетентна статия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар