IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е щастливото ви число според зодията?

9 октомври 2019 17 50

Ето как да го изчислите

Istockphoto

Може би за вас числата не значат нищо, но за нумеролозите те носят определен смисъл и енергия. Има хора, които предпочитат да не пътуват на датата 13 или харесват да сядат точно на втората седалка на автобуса. И за това си има основателна причина – те са по-суеверни и вярват в символиката на цифрите.

Според астрологията и нумерологията, всеки от нас има щастливо число, което трябва да знае и използва в определени случаи. За да откриете кое е вашето, трябва да съберете цифрите от датата си на раждане. Например, ако сте родени на 10. 05. 1987, събирате последователно цифрите 1+5+1+9+8+7 и се получава 31. Продължавате събирането – 3+1=4 и така намирате късметлийското ви число.

Ето кое е щастливото число на всяка зодия:

1 – Лъв

Според нумерологията, единицата е символ на лидерство и воля. Представителите на тази зодия обичат да бъдат на челните места и държат контрола в ръцете си. Трябва само да внимават с числото две, което може да попречи на успеха им.

2 – Рак

Двойката носи спокойствие и безопасност на хората, родени с този знак. Цифрата се свързва с активността и носи любов. Подобно на Лъвовете, Раците трябва да избягват числото 1, което ще им носи лош късмет.

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (1 част)

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (2 част)

3 – Овен и Скорпион

И двата знака се ръководят от Марс. Препоръчително е да вземат важни решения на дати, в които присъства тройката. За да предпазят дома си, трябва да използват триъгълник като талисман. В него също присъства закодирано числото 3.

4 – Дева/Близнаци

Четворката носи енергия и знание на представителите на двата знака. Ако те работят в сферата на търговията, четворката е особено печеливша и може да се удвои. Дори и да не вярвате, 13, което много хора смятат за фатално число, също носи късмет на Девите и Близнаците.

Седмичният ви хороскоп за 7-13 октомври

5 – Стрелец

Числото помага на хората от тази зодия да общуват по-лесно, ето защо те се развиват успешно в сферата на комуникациите. Смята се, че те трябва да носят талисмани, които притежават пет ъгъла.

6 – Телец и Везни

Телците и Везните винаги търсят хармонията и шестицата им я дава. Това число им носи любов и им помага във взаимоотношенията с хората. Други числа, които са късметлийски за тях, са 4 и 9.

7 – Козирог

Те винаги се колебаят. Седмицата им носи късмет и помага да се справят с предизвикателствата. Чрез числото Козирозите взимат по-лесно решение и възприемат чужди съвети (по принцип винаги държат на своето).

Според датата на раждане: Какви сте в секса и любовта?

8 – Водолей

Щастливо число за Водолея. То зарежда с енергия представителите на този знак и им помага да намерят вдъхновение. 8 е знак за безкрайност. Ето защо Водолеят може да избере бижутата с този символ и той ще му донесе късмет.

9 – Риби

Тази цифра е олицетворение на съвършенството. Тя засилва интуицията на хората от знака. Комбинира се успешно с единица и носи материални успехи. Деветката е символ на затворен кръг, затова Рибите не бива да носят остри бижута.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари