IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които умеят да комуникират

13 октомври 2019 17 00

За тях неразбирателството не е опция

Снимка: iStock

Астрологията определя много страни от характера на човек. В това число влиза и способността да комуникираме с другите, най-вече с нашите най-близки хора. Някои зодии имат способността да забелязват неща, които останалите не виждат и това им дава предимство в общуването и избягването на конфликти.

Вместо това, те обичат рационалните решения и винаги са склонни да заровят томахавките в името на по-добрите взаимоотношения. Често отстъпват и разбират кога не си струва да се продължава един спор.

Ето кои са те:

Дева

Те обичат да анализират нещата и винаги да стигат до решение, което ще удовлетвори всяка страна. Що се отнася до романтичните им взаимоотношения, Девите търсят начин да се подобряват всеки ден и да „донасят“ нещо ново и различно във връзката си.

разговор

Обичат да споделят с партньора си всеки малък детайл от деня си и да изслушват какво има да каже човекът отсреща. Девите проявяват разбиране, а търпението понякога им е безкрайно. Все пак, когато стане дума за неразбирателство, очаквайте от тях да ви кажат всичко в очите.

Стрелец

Представителите на тази зодия постоянно искат да научават нови неща. Независимо дали става дума за наука, или за любовта, те се опитват да открият нови светове. Стрелците жадуват за някого, който ще ги разбира и ще може да се справи с тяхната „огнена“ личност.

разговор

Спечелите ли веднъж любовта на Стрелец, бъдете готови да получавате честност в големи количества. Ако стигнете някога до скандал във връзката си, ще трябва да се въоръжите с огромно търпение, тъй като представителите на тази зодия обичат надълго и нашироко да обясняват какво е породило техния гняв и как искат да разрешат ситуацията. Но никога няма да се разкрещят.

Риби

Това е знакът, който може да изрази емоциите си с думи без да се притеснява от нищо. Те често бързат да кажат думата „обичам“, независимо колко време се познават с даден човек. Много добре осъзнават кога един човек има добри или лоши намерения и се фокусират само върху положителните неща от живота.

разговор

Ако се влюбите в представител на зодия Риби, бъдете подготвени да чувате всяка една емоция, която те изпитват. От тяхна страна ще срещнете разбиране и топлина, както и желание да ви помогнат с всичко, което ви тревожи.

Близнаци

Може би Близнаците са тези, които обожават да говорят. Нищо не остава скрито в душата им и рано или късно вие ще научите всяка една малка подробност за тях. Проблемите им винаги са споделени с най-близките и Близнаците се радват, когато някой може да ги изслуша без да ги съди.

разговор

Същото те правят и за своите партньори. Представителите на тази зодия излъчват спокойствие, което подканя човека отсреща да си каже и най-съкровените тайни. Много рядко ще срещнете укор от страна на Близнаци, а по-скоро те ще ви дадат искреното си мнение и ще ви посъветват как е най-добре да постъпите.

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
муспи - Много правилно е сложена снимка на афроафриканец, за да се вижда че не е до зодията а до расата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар