IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на естествените камъни: Авантюрин

17 октомври 2019 10 50

Привлича благополучие

Istockphoto

„Пак ли ще мъкнем камъни?“. Това чувам, докато се разхождам по плажа на Бодрум и събирам изящно бели камъчета. Влизам във водата и въпреки малките рибки, които ме хапят, си търся нещо интересно. Не ми е за първи път – ако отида на море и видя нещо красиво, мога да изнасям с чанти миди и всякакви други неща, които водата е изхвърлила на брега. Обожавам да правя различни украси с тях и това ме прави щастлива.

Пясъкът в Бодрум е сякаш с малки кристалчета, но камъчетата ме привличат повече и успявам да напълня едно пликче. Прибирам се в България, измивам ги хубаво и ги слагам в една непотребна стъклена сфера. Казват, че доливайки вода в съда, всеки може да привлече положителната енергия. Е, решавам да опитам и слагам новата си придобивка на масата в хола. Последните слънчеви лъчи стигат дотам и се получават страхотни отблясъци. Усмихвам се и продължавам деня с настроение.

Всяко камъче, което поставим в дома си с някаква положителна умисъл, може да ни донесе късмет, смятам аз. Но естествените кристали са онези, които привличат благополучието в семейството, защото притежават определена енергия. След като открих кой е моя според китайския зодиак, реших да ви разкрия повече за силата на различните видове.

авантюрин колие

IStockphoto

Днес ще ви разкажа за зеления авантюрин, който е един от любимите ми. Идващ от Бразилия, той привлича просперитета и помага при стрес и напрежение.

Камъкът, който може да си вземете за украса вкъщи или под формата на бижу, е на съвсем достъпни цени. Той е идеалното средство за балансиране на емоциите и определено привлича благополучие.

Според специалисти по аюрведа, авантюринът помага на неговите притежатели да се успокоят и да открият своя творчески потенциал, с който да постигнат успех.

авантюрин

IStockphoto

Аметист гони стреса

Доказано е, че кристалът има заземяващ ефект върху вибрационното поле, което е предпоставка за насърчаване на положителната енергия.

Поставен в дома, естественият камък със светлозелен цвят помага на хората да се освободят от токсични връзки или да намерят решение за изход от проблеми, които им тежат. Той насърчава и промяната, от която много от нас се нуждаят в един момент от живота си.

Сапфирена терапия – за регенерация на кожата

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари