IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 октомври

28 октомври 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да разкриете тайна, от която зависи ваше важно решение. Ще придобиете съвсем ясната представа, че за да поставите начало на нещо ново, ще се наложи да се простите с нещо старо, отживяло времето си. Остава само да решите дали да го направите.

Телец

Не провокирайте разправии и не реагирайте на провокации. Ситуацията ще е сложна и единственият начин да се справите с напрежението е да реагирате прагматично. Материалните придобивки може да са свързани с емоционални загуби.

Близнаци

На преден план ще излязат въпроси, свързани с обща собственост, инвестиции, финансови задължения. Придържайте се към обичайните схеми, спазвайте правилата и оформяйте отношенията си писмено и според изискванията на нормативната база. Всяко отклонение ще е предпоставка за измама, която за съжаление, ще е за ваша сметка.

Рак

Случка, разговор или просто случайна информация ще ви мотивира да анализирате още веднъж ценностната си система. Ще установите, че от години се съгласявате да влачите чужди задължения, които ви връщат назад. Решението да се отървете от тях ще е спонтанно, но процесът ще е малко по-дълъг.

Лъв

Ще ви припомнят неизпълнени обещания или стари задължения, които може и да сте забравили. Намерете начин да си „изчистите сметките“ и то така, че да не навредите на отношенията си. Партньорите ви не бива да остават с погрешни впечатления за вас или да ви подозират в некоректност.

Дева

Семейният бюджет или по-точно някои „дупки“ в него ще предизвикат сериозна дискусия. Ще е трудно да намерите ефективно решение, защото всеки „ще дърпа чергата към себе си“. Ориентирайте усилията си към това, разговорът да протича в рамките на добрия тон.

Везни

Не си правете прекалено амбициозни планове за днес. Обмисляйте детайлно всяко свое действие и преценявайте условията без прекален оптимизъм. Почти непрекъснато ще се натъквате на „подводни камъни“. Приемете ги като добра възможност за навременно отстраняване на грешките.

Скорпион

Новолунието е във вашия знак и ще се отрази на настроението ви. Емоциите ще са противоречиви. От една страна ще се въодушевите от собствените си хрумвания, но от друга отлично знаете, че не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им. Все пак, „светлина в тунела“ има. Използвайте деня за възстановяване на душевната си хармония и ще сте в състояние да взимате аргументирани решения.

Стрелец

Не е желателно да участвате в масови обществени и социални изяви. Настроението ще ескалира и може да станете обект на враждебни прояви. Ако непременно държите да сте част от гражданското общество, то възползвайте се от възможностите на социалните мрежи.

Козирог

Хората от обичайното ви обкръжение ще са доста напрегнати и напористи днес. Не е изключено да получавате противоречиви разпореждания или някой да се опитва да се бърка в работата ви без да има съответните правомощия. Реагирайте твърдо, но без излишни емоции, за да не кажете нещо, за което по-късно да съжалявате.

Водолей

Подхождайте към финансите си пестеливо и правете планове само за най-кратък период от време. Ще се наложи да се справяте с непредвидени събития, които може и да не са от най-приятните. Ще са ви нужни резервни варианти, помислете за тях своевременно.

Риби

Промените, които ще се случат днес ще са плод на външни въздействия. Няма как да ги избегнете. Използвайте въображението си, за да се възползвате от тях максимално и да впишете своята работа в общия резултат без прекалено големи усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари