IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Повозете се на един шоколадов круиз

3 ноември 2019 16 00

Пътешествието започва през април

Снимка: iStock

Студеното време тепърва започва, а вие вече нямате търпение за лятото? Все още обаче не знаете какво да правите през топлите месеци на 2020-а? Е, ако сте почитатели на шоколада, една круизна компания има точното предложение за вас.

Италианската Costa Cruises си партнира с изложението Eurochocolate, за да сбъдне мечтата на всеки любител на шоколадовите изкушения. Корабното пътешествие ще трае около 8 дни и ще заведе своите пасажери на места като Дженоа, Барселона, Палма де Майорка, Катания и Малта.

Шоколад

Снимка: iStock

На круиза се предлагат всякакви удобства, които ще ви накарат да забравите за външния свят. В добавка към това, ако искате да се насладите на невероятни сладкиши от шоколад, ще трябва да платите още 120 евро към цената на круиза. Тези, които отделят допълнителната сума, ще бъдат посрещнати на борда със сладки подаръци.

Все пак пасажерите няма само да похапват шоколад. Те ще имат възможност да се научат как да правят сладкиши, шоколад, както и да се насладят на винени турове, да отпият от шоколадови коктейли, както и да похапнат ястия, направени от най-добрите готвачи.

Шоколад

Снимка: iStock

Една от спирките на круиза е в музея на шоколада в Барселона, в който посетителите ще могат да научат всичко за вкусния десерт. Освен това, докато са на кораба, гостите ще имат възможността да наблюдават как се извайват скулптури от шоколад и се превръщат в истинско произведение на изкуството.

Шеф-готвач прави десерти, които приличат на предмети от бита

Шоколадовото пътешествие започва през април 2020-а година, а записванията стават от уебсайта на круизната компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари