IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 октомври

31 октомври 2019 08 50

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е устойчиво и сте достатъчно сговорчиви, за да измислите компромисни варианти за спорните въпроси. И ще успеете да ги приложите, ако инициативата излезе от вас. Опонентите ви, колкото и да са настоятелни, ще отстъпят предимно от изненада, че сте готови на резервни ходове.

Телец

Предстоят сложни разговори, заредете се с аргументи. Предложенията ви няма да получат одобрение от първия път, но това не значи, че трябва да се отказвате. Действайте последователно, ненатрапчиво и пробвайте с всички начини, които ви хрумват. Все някой ще е правилният.

Близнаци

Някой от новите ви познати ще е доста настоятелен в желанието си да общува с вас „на четири очи“. Сигналите, които изпраща ще са съпроводени с романтична нотка. Ако се съгласите началото може и да е забавно, но връзката ще е нетрайна и осеяна с прекалено много неизвестни.

Рак

Занимайте се с отложените въпроси, с пропуснатите срещи, с неосъществените разговори. За вас погледът към миналото винаги е бил приятен, а сега ще е и полезен. Всичко, което е оставило горчивият привкус на недовършено ще намери правилният си финал.

Лъв

Да гледате към миналото означава да обърнете гръб на бъдещето. Но от друга страна няма как да се движите напред без да поглеждате от време на време в огледалото за задно виждане. Бъдете комбинативни днес. Старите детайли ще ви подскажат нови решения.

Дева

Някои от наскоро започнатите задачи днес ще „зависнат“. Продължението им ще зависи от участието на външни фактори. Заемете се с рутинните задължения и не влагайте време и енергия в занимания, върху които нямате директно влияние.

Везни

Старо обещание ще напомни за себе си. А ако е било към човек, чиито нужди сте пренебрегнали, може да се превърне в проблем. Помислете дали можете да изпълните дадената дума и ако се окаже, че сте се надценили и не можете, намерете начин да се реванширате.

Скорпион

Придържайте се към обичайните си занимания. Всяка промяна или отклонение от първоначалните планове може да е съпроводена с някаква неприятност. Даже и да се случи нещо такова не търсете виновен, а помислете как по-бързо да възстановите реда, с който сте свикнали.

Стрелец

Поредица почти случайни разговори ще ви накарат да се замислите за преживени преди време събития, които са оставили у вас неприятни спомени. Ще промените гледната си точка към тях и ще успеете да стигнете до правилните заключения. Съвсем отчетливо ще разпознаете кой е готов да работи с вас и кой непрекъснато ви „подлива вода“.

Козирог

Заниманията ви ще са многовариантни, а до правилния начин ще стигнете по пътя на „пробата и грешката“. Уточнете предварително с колко време разполагате, за да не прекалите с експериментите. Потърсете съществуващи практики, за да изключите някои проби и да избегнете съответните грешки.

Водолей

Обаждане на човек, към когото преди доста време сте имали силни чувства ще ви извади от комфорта на психическото ви спокойствие. Изведнъж старите спомени ще ви стегнат в коварната си хватка. Уединете се и им се отдайте изцяло, поне за известно време, за да прецените дали има смисъл да направите крачка назад.

Риби

Чувствителността ви е изострена и сте готови да проявите съпричастност към чуждите емоции, каквито и да са. Подхождайте избирателно към събеседниците си. Избягвайте разговорите с непознати и търсете контакти с проверени приятели, които не ви натоварват с „измислени“ проблеми.


Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари