IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-ревнивите зодии?

3 ноември 2019 17 00

Те не дават на никого да припари до половинката им

Снимка: iStock

Ако някога сте били във връзка, то със сигурност сте изпитали поне веднъж ревност към партньора си. Един поглед, хвърлен от някое момиче в дискотеката или пък твърде голямата близост между мъжа и колежката. Това са само едни от причините за големите скандали между влюбените и често са породени от ревност.

Тази черта от характера има пряка връзка със зодията. Някои хора са по-мнителни към заобикалящата ги среда и често се съмняват дори и в най-малкото нещо. Ако това ви звучи познато, най-вероятно сте една от четирите зодии, които са най-ревниви.

Телец

Хората от тази зодия искат да притежават всичко. Често се целят в материалните блага и желаят да създадат хубав и луксозен живот за човека до себе си. Това обаче понякога се оказва проблем, тъй като мислят и партньора си за нещо свое.

зодии - iStock

Телците искат цялото внимание да е върху тях и очакват от половинката си да отделя цялото си време за тях. Понякога обаче това се превръща в пречка за връзката и може да се окаже причина за нейното прекратяване.

Лъв

Това е една от най-горделивите зодии и очаква винаги да е в центъра на вниманието. Затова и нейният партньор трябва да им отделя огромна доза внимание и любов. Ако Лъвът засече дори и малка доза пренебрежение, те веднага се замислят дали няма някой друг в картинката.

зодии - iStock

Това ги кара да се чувстват несигурни и дори може да породи омраза към половинката. Всичко се свежда до егото на Лъва, а когато то е наранено, става опасно. Като резултат, представителите на зодията стават студени и дори отчуждени от любимите си хора.

Дева

При тях един от най-големите проблеми е завистта. Тя се поражда от това, че Девите не се приемат за нещо специално и трудно намират добри черти в себе си. Това съмнение в себе си се вижда и във връзките им и това често им пречи в отношенията с другия.

зодии - iStock

Тъй като Девите не могат да видят в себе си нещо уникално, те смятат, че и околните не ги харесват. Затова и често са мнителни към половинката си и развиват огромно чувство на ревност. За представителите на този знак е важно да бъдат уверявани, че никой няма да ги измести от сърцето на техния партньор.

Скорпион

Проблеми с доверието? Тук ще намерите много. Скорпионите трудно се отпускат пред хората и най-вероятно затова са и толкова мнителни към тях. Това не се променя дори и когато те са във връзка, независимо колко дълга е тя.

зодии - iStock

Скорпионите могат да бъдат определени като най-ревнивата зодия. Те винаги са в отбранителна позиция и дори стигат дотам, че могат да преровят телефона на своята половинка. Предпочитат да се извиняват за нарушаване на личното пространство, отколкото постоянно да се съмняват къде ходи.

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
to ne ostanaha hora koito ne revnuvat ...mai statiite ne sa mnogo to4ni
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар