IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3: От кои зодии са най-красивите жени?

9 ноември 2019 17 00

Вижте подредбата на астролозите

Снимки: Reuters

Красотата не е някаква константа и трудно може да бъде категоризирана. Все пак за всеки човек тя е различна. Но пък астролозите са се осмелили да определят от кои три зодии са най-красивите жени.

Водолей

Въпреки че става въпрос за физическа красота, Водолеите са привлекателни както външно, така и вътрешно. Изключителният им чар се основава и на факта, че те винаги държат на своята независимост, свобода и правят това, което искат. Те са енергични, интересни и не допускат да бъдат ограничавани. Тези качества ги изстрелват на челното място в класацията.

Амал Клуни

Дамите от тази зодия рядко са слаби. По-скоро имат такива съблазнителни форми, че мъжете с радост им прощават някой и друг излишен килограм отгоре. Те имат красива кожа, за която полагат много грижи. Мъжете често губят ума си по тях и са готови на всичко за да постигнат по-голяма близост. Но дамите Водолеи са много придирчиви, понякога арогантни и нямат скрупули да отблъснат всеки. Но както знаем – колкото по-недостъпна е красотата, толкова е по-желана.

Под този знак са родени красавици като Дженифър Анистън, Амал Клуни, Парис Хилтън.

Везни

Недалеч от Водолея по скалата на привлекателността са очарователните Везни, които са умели манипулатори в отношенията. Характерът на дамите Везни има много недостатъци, но визуално те са възхитителни поради манията им за красота и всякакви красиви предмети.

Моника Белучи

Те са готови да се подложат на всякакви манипулации, включително и хирургични, в името на красотата. Жените Везни са невероятно привлекателни, те се отличават с грациозни извивки, изразително лице. Отделно те са много артистични и имат вроден деликатен вкус.

Под този знак са родени такива известни красавици като Катрин Зита-Джоунс, Кейт Уинслет, Моника Белучи.

Дева

Основата на физическата красота на Девите е фактът, че невинността винаги е красива както отвътре, така и отвън. Девите могат да накарат всеки мъж да е на седмото небе и да се чувства късметлия, че е до такава привлекателна и очарователна личност.

Салма Хайек

Представителките на тази зодия се грижат за фигурата си, отделят много време за козметични процедури, имат страхотен вкус. Девите могат не само да привлекат вниманието към себе си, но и да го задържат.

Под този знак са родени Салма Хайек, София Лорен, Камерън Диас.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари