IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които не могат да пазят тайна

13 ноември 2019 17 50

Внимавайте какво казвате на тези хора

Снимка: iStock

Най-вероятно имате поне един познат, който не може да пази тайна. Колкото и да се опитва, той не може да си държи езика зад зъбите и казва точно това, което не трябва. Опитайте се обаче да не им се сърдите, защото те не го правят нарочно.

Както знаем, астрологията играе огромна роля при оформянето на характера ни. Зодията определя и способността ни да пазим тайни. Някои от знаците умеят да слушат и след това да складират разговорите в ума си и знаят точно кога да замълчат. Други обаче си казват всичко, независимо дали е трябвало, или не.

Ето на кои зодии не трябва да казвате своите тайни.

Овен

Овните са първенци в тази класация. Те просто не могат да си мълчат и това важи и за тайните на други хора. Хората от тази зодия рядко крият нещо от околните и затова нямат способността да си държат езика зад зъбите. Често те дори смятат, че ако разкажат личните ви проблеми на трета страна, ще се стигне по-бързо до решението.

зодии - iStock

Ако наистина искате да им кажете нещо само на тях и то да си остане между вас, трябва изрично да им го повторите няколко пъти. Дори тогава обаче не бъдете 100% сигурни, че тайната ви няма да отлети при друг човек.

Близнаци

Една от характерните черти на Близнаците е тяхната способност да изслушват проблемите на всеки. Те са толкова отворени към другите, че човек винаги се чувства комфортно в тяхната компания. Представителите на тази зодия ви предразполагат да разкажете и най-съкровените си тайни и да се освободите от напрежението.

зодии - iStock

Звучи супер, но не бързайте да изливате всичките си емоции. Колкото и да са добри слушатели, Близнаците имат нуждата и някой да ги харесва. Затова те смятат, че с разказването на нещо пикантно от нечий друг живот ще спечелят точки в новата компания. Обичат клюките и често, за да се впишат в определен кръг, могат да кажат неща, които не е трябвало.

Стрелец

Те наистина не искат да разкажат тайните ви пред други хора, но емоциите им надделяват. На Стрелците им липсва чувството за такт и често говорят повече, отколкото се налага. Те ще обещаят, че нещата ще си останат между вас, но винаги ще има поне един приятел, на когото ще споделят.

зодии - iStock

Хубавото при тях е, че се усещат бързо и спират да говорят за случката. Лошото обаче е, че Стрелците не се учат от грешките си и това няма да е последният път, в който те забравят да си държат езика зад зъбите.

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари