IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марс в Скорпион: Какво да очаквате?

20 ноември 2019 17 50

От 20 ноември до 3 декември

Istockphoto

Ето че настъпи моментът, който мнозина от нас очакваха с нетърпение. Време е да изпратим ретроградния Меркурий и да приветстваме Марс в Скорпион. На 20 ноември планетата преминава в този знак и нещата тръгват към по-добро. Все пак тя се свързва с енергията, действията и страстта между хората.

Докато до момента ни бе по-трудно да взимаме решения и да се справяме с проблемите, сега Марс ще ни даде сила и мотивация за работа и успехи. Планетата олицетворява желанието за независимост и помага на човек да действа и да има по-силна воля.

Според римската митология, Марс е богът на войната, който притежава борбеност и самоувереност. Попадайки в Скорпион, планетата дава на индивида не само физическа, но и психическа издръжливост.

Какво да очакват зодиите от Марс в Скорпион?

Меркурий ще бъде ретрограден само още два дни – до 22 ноември. Хората със знаците Рак, Риби и Скорпион, които бяха най-засегнати от влиянието на планетата, могат спокойно да се поотпуснат и да започнат нови начинания.

Като цяло всички представители на зодиака трябва да излязат от летаргичното настроение и да впрегнат всичкия си потенциал в нещо смислено. Марс ще бъде в Скорпион до 3 декември и със сигурност ще донесе така чаканото спокойствие.

Периодът ще е най-благоприятен за водните знаци, както и за тези, родени с асценденти Рак, Скорпион и Риби. След негативните моменти, които са имали по време на ретроградния Меркурий, те ще имат големи шансове за професионален успех. А в любовта ги очакват хубави промени.

Везните, водолеите и близнаците ще трябва да разрешат финансови въпроси. Марс ще им помогне да помислят трезво над нещата и да направят правилен избор за инвестиция.

Късмет ще имат и огнените знаци. Лъвът, Овенът и Стрелецът ще подобрят връзката с близки и приятели, с които ще се впуснат в най-различни благотворителни инициативи.

Какво да очакват представителите на зодиите Телец, Дева и Козирог? Те трябва да знаят, че напрегнатото време вече свърши и трябва да не се притесняват чак толкова. За да имат успех в начинанията, е нужно да бъдат искрени с околните и да си отговорят на всички въпросителни, които стоят пред тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари