IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 ноември

26 ноември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Довършвайте работата си. Ориентирайте се предимно към краткосрочни проекти. Преценявайте изказванията и събеседниците си, за да не навредите на наскоро започнати отношения.

Телец

Поредица обстоятелства ще ви подскажат, че една от връзките ви отдавна е изчерпала съдържанието си. Решението да сложите точка ще е окончателно, но се постарайте да действате разумно, а не емоционално. Направете го мълчаливо. Ще е начин все пак да не „затваряте вратата докрай“, ако не сте сигурни в себе си.

Близнаци

Желанието ви да разчупите обичайните рамки на рутинното ежедневие ще е толкова силно, че може да сътворите някоя глупост. Опитайте се днес да обсъждате всяко свое хрумване с хора, които имат контрол над вас в добрия смисъл. Ще ви помогнат да осмислите действията си.

Рак

Обезпечете си достатъчно информация, ако имате намерение да стартирате дейности, свързани с обучение, издателска дейност, задгранично пътуване или уреждане на юридически проблем. Грешките ви, доколкото ги има, ще са резултат от незнание и самонадеяност.

Лъв

Начинът ви на мислене днес ще е доста по-различен от обикновено. В състояние сте да преценявате фактите и събитията в много по-широки мащаби и да си представите резултатите в много по-далечна перспектива. Обобщете писмено заключенията си, съвсем скоро ще са ви изключително необходими.

Дева

Подредете графика си така, че да правите успоредно няколко взаимносвързани дейности. Не започвайте нищо преди да сте довършили текущото. Ако една от дейностите ви „удари на камък“ е по-добре да я отложите, отколкото да зацикляте. Ще продължите оттам, където сте стигнали, когато обстоятелствата се променят.

Везни

Началото на деня ще е окуражаващо. Ще получите висока оценка и комплименти за постиженията си. Единствената опасност при подобни обстоятелства е, че зареждайки се с високо самочувствие може да надцените собствените си възможности. Не давайте обещания, които предварително нямате представа как ще изпълните.

Скорпион

Доста по-прозорливи сте от обикновено. Наблюдавайте събеседниците си и се вслушвайте дори в тези разговори, в които не участвате пряко. Ще чуете информация за нова работа или проект, в който бихте могли да участвате. Всичко останало сте в състояние да направите без чуждо съдействие.

Стрелец

Новолунието е във вашия знак. Тонусът, въображението и аналитичното ви мислене са силни. Прегледайте изоставените дейности. Ще намерите решение на онези от тях, които преди време най-много са ви затруднили и стигайки до крайния резултат, ще можете да стартирате нещо ново.

Козирог

Венера днес навлиза във вашия знак. Прекрасен момент, в който сте в състояние да съчетаете реализма с оптимизма. Позитивното настроение ще повлияе предимно на връзките и отношенията ви. Ще намерите общ език даже с хора, с които принципно имате твърде различни виждания.

Водолей

Помислете дали условията са подходящи за стартиране на подготвени, обмислени проекти, които по някакви причини се е наложило да задържите в позиция на изчакване. Ако разполагате с достатъчно ресурси, значи няма смисъл да се бавите повече. Може да ви затрудни само намирането на сътрудници, но след време те сами ще предложат услугите си.

Риби

Участието ви в публична или социална инициатива ще се окаже доста полезно за популяризиране на личните ви виждания. Ще спечелите последователи, но бъдете внимателни. Не разчитайте на първите им реакции, защото пътят от „осанна“ до „разпни го“ е много кратък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари