IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Другата Мелания: Говори личният стилист на г-жа Тръмп

29 ноември 2019 16 30

Според Мордекай Алво медиите й създават грешен образ

Снимки: Reuters

Израелският стилист Мордекай Алво работи със съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп от 13 години. В интервю, което даде за Forward.com, той говори за това каква всъщност е Мелания.

„Тя е невероятно обичаща, весела и прекрасна“, твърди Алво.

Стилистът отбелязва, че когато наблизо няма непознати, тя се държи по различен начин.

Мелания Тръмп

„Бих искал всички да знаят малко повече за истинската идентичност на първата дама. В живота мелания се държи по различен начин. Мисля, че е твърде сдържана пред камерите, когато присъства на официални събития. В делника тя е по-открита, мека, весела“.

В друго свое интервю Алво споделя: „Тя не прилича на шоумен. Винаги изглежда така, както обществеността иска да я види, а обществеността иска перфектния образ на първата дама“.

Мелания Тръмп

Мордекай Алво работи с Мелания след нейна сесия за Vogue Japan през 2005 г. Тогава той отива в резиденцията на Тръмп във Флорида, за да направи на бившия модел сватбена прическа. Стилистът споделя, че тогава тя е била „известна само като съпругата на Доналд Тръмп“.

„С нея се работеше лесно. Тя беше много впечатлена от това как аз направих прическата и ме попита дали може да ми се обажда редовно. И аз казах „да“.

Мордекай добавя още, че откакто Мелания е станала една от най-разпознаваемите жени в света, нейният характер и поведение не са се променили.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари