IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 ноември

27 ноември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-добри резултати ще постигнете при уреждане на въпроси, свързани с личните ви отношения. Назрява някаква новост и от вас зависи дали ще се случи или не. Може да задълбочите контактите с някого от деловите си партньори или пък да намерите решение на спорен въпрос от любовен характер.

Телец

Подхождайте внимателно към всякакви нови предложения и оферти, особено за покупка на скъпи стоки с дългосрочно предназначение. Ако имате намерение да заплащате чрез лизинг или бърз кредит, запознайте се задълбочено с условията. Не приемайте допълнителни задължения като застраховки и др. подобни.

Близнаци

Ще се наложи да отстоявате позициите си убедително. Ограничете личните разговори и наблюдавайте обстановката около себе си. Някой се опитва да плете интриги по ваш адрес. Постарайте се да разберете на чия подкрепа разчита преди да реагирате директно.

Рак

Началото на деня ще е съпроводено с добри новини, на които първоначално няма да обърнете сериозно внимание. По-късно, когато вече разполагате с допълнителна информация и „навържете нещата“, ще се сетите как да се възползвате от тях и да подобрите професионалния си статус.

Лъв

Ще се наложи да разгърнете организаторските си способности в доста широки мащаби. На работното място някак всичко ще е твърде хаотично за разбиранията ви, а усилията ще са неефективни. Действайте решително, околните ще се съобразят с препоръките ви.

Дева

Ориентирайте се към рутинна и не прекалено сложна работа. Не се захващайте с важни задачи, които изискват допълнителни ресурси. Действайте с равномерно, умерено темпо. Сложните казуси няма да намерят решение днес.

Везни

Ще имате прекрасната възможност да коригирате някои стари грешки. При това без тези действия да се отразят негативно на авторитета или позициите ви. Част от тях са свързани с лични отношения и ще почувствате облекчение от получения резултат.

Скорпион

Прегледайте финансите си. Не е изключено да откриете някакво несъответствие между задълженията и плащанията си. Реагирайте бързо, за да не претърпите загуби.

Стрелец

Не разчитайте на интуицията си, на късмет и на щедри обещания. Всяко едно от тези три неща ще е подвеждащо и е много вероятно да причини допълнителни разходи или разправии с близките. Правете нещата самостоятелно. По-добре да се ядосате от собствена грешка, отколкото да се почувствате подведени от чуждо безхаберие.

Козирог

Преживяванията ще са противоречиви, но вие сте в състояние да овладеете емоциите. Няма да сгрешите, ако днес заложите на наблюдателност и присъщата си прагматичност. Благодарение на тях ще намерите решение на всички въпроси, независимо от сложността им.

Водолей

Следвайте възгледите си, а не чужди съвети. Особено на хора, които не познавате или пък познавате от съвсем скоро. Ще ви подведат без да поемат отговорност за крайния резултат. Основателно можете да разчитате на въображението си, ще ви подскаже правилната посока.

Риби

Проницателни сте и в състояние да видите важни детайли във всичко случващо се около вас. Възползвайте се от тези си възможности без да се вторачвате в дреболии и без да сте прекалено критични към околните. А и не прекалявайте с изискванията спрямо самите себе си. За момента е по-добре да не привличате вниманието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари