IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 ноември

28 ноември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Динамичен ден, изпълнен с интересни срещи, социални изяви, нови контакти. Поредица съвпадения ще ви окуражат, развеселят, ще ви накарат да се замислите за желанията си в един по-далечен времеви период. И не само ще дефинирате целите, но и ще оформите пътя към тях.

Телец

Приятелите ще имат нужда от съдействието ви. Хубавото е, че ще успеете да им помогнете без да забавите собствената си работа. Не смесвайте деловите отношения с романтичните, ще се разочаровате.

Близнаци

Следвайте вдъхновението си. То ще ви подскаже нестандартни идеи, чрез които ще можете да улесните ежедневната си работа. Ако се налага да усвоите ползването на нова техника, технология или софтуер, ще се справите бързо.

Рак

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще успеете да довършите сложен финансов казус. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления или такива, които са били отложени по независещи от вас причини преди време. Използвайте част от свободното време за подобряване на обстановката у дома.

Лъв

Информационният поток ще е интензивен. Не се опитвайте да прегледате и усвоите всички пристигащи съобщения. Преглеждайте ги колкото да си създадете представа за какво става дума и се възползвайте от онези от тях, които биха ви помогнали да оптимизирате бизнеса си.

Дева

Опитайте се да разчупите рутината днес. Професионалните задължения ще са в рамките на обичайното, но ако искате да „презаредите батериите“ е желателно да си организирате някакво интелектуално развлечение вечерта. Избягвайте шумните компании, ще се почувствате по-уверени в себе си в по-камерна обстановка.

Везни

Изненадите ще са свързани с личните и по-точно с любовните ви отношения. Не е изключено да получите доказателства за нечии искрени чувства към вас. Случката може леко да ви обърка, защото ще е в противоречие с разбиранията или предположенията ви.

Скорпион

Не би било странно, ако днес ви обхване силно желание да направите нещо нестандартно, да привлечете вниманието, да се хвърлите в някакво приключение. Няма нищо лошо в стремежа ви към разнообразие, стига да не навредите на текущите си отношения и да не нарушите финансовата си стабилност.

Стрелец

Личност, свързана с неформалните ви интереси, клубни занимания или хоби може да ви разочарова с поведението си. Помислете дали пък очакванията ви не са били твърде завишени, преди да решите, че не си заслужава да поддържате тази връзка. Дайте си малко време за осмислянето на случилото се.

Козирог

Важните събития ще са свързани със семейството или много близки роднини. Вероятно ще изгладите съществуващ конфликт или пък ще си изясните истинската причина за него. Ще ви хрумне лесно решение и ще се удивите колко малко е било необходимо, за да се успокои обстановката.

Водолей

Ще имате възможност да внесете корекции в дейности, които сте оставили буквално на самотек. Да наваксате пропуснатото или просто да поставите в ред всички текущи занимания, по начин, който да ускори работата ви. Усещането за сигурност и добре свършена работа ще повиши настроението и самочувствието ви.

Риби

С каквото и да се захванете действайте по правилата и следвайте официалния ред. Дисциплината ще ви помогне много повече от въображението днес. Не е изключено да получите удовлетворителен отговор от държавни институции по въпрос, който прекалено дълго е стопирал работата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари