IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвместимост между зодиите: Кои елементи ни ръководят?

5 декември 2019 17 50

Водните знаци са с креативно мислене

Istockphoto

Астрологията дава възможност на хората да открият с кои зодиакални знаци имат най-голяма съвместимост. Всеки знак е подвластен на един от четирите основни елемента – огън, земя, въздух и вода. Те определят не само характера, а и това с какъв човек ще свържем живота си.

Има безброй начини за изследване на съвместимостта между партньорите според астрологичната карта. Според техните елементи, се групират в няколко групи:

Въздух – Близнаци, Везни, Водолей;

Земя – Телец, Дева, Козирог;

Вода – Рак, Скорпион, Риби;

Огън – Овен, Лъв, Стрелец.

Ето какво представляват елементите, които водят отделните зодии:

астро карта

IStockphoto

Въздух

Хората от трите зодии, които попадат в тази група, са общителни и любознателни. Те винаги впечатляват с интелекта си, запознавайки се с нови хора.

Тези, които са с един и същи елемент – въздух, си пасват най-добре. Само те могат да оценят комуникативните способности на другия, както и да говорят по различни теми без притеснение.

Въздушните знаци се справят чудесно с решаването на проблеми. Свободолюбиви са и вярват в конспирациите. Освен това са безпристрастни и не се влияят особено от емоциите на другите.

Земя

Водените от този елемент са отговорни и обичат практичността. Славят се с трудолюбивостта и логичното си мислене. Земните знаци са лоялни, но често крият чувствата си и са склонни да споделят какво има в сърцето им само с най-близките.

Ако два земни знака се свържат, те ще изградят здрава връзка, основаваща се на силни чувства и преданост.

Телците, Девите и Козирозите са прекалено твърдоглави на моменти, но държат на обективността. Умеят да постигат целите си, защото са изключително търпеливи и дисциплинирани.

Вода

Знаците, управлявани от този елемент, са чувствителни натури със сложен характер. Те биха се разбирали най-добре с други емоционални водни знаци.

Родени с богато въображение, представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби притежават креативно мислене. Дори и да се получи сблъсък на характери между някои от тях, силата им ги кара да останат заедно.

Водните знаци са тайнствени и вярват, че имат силна връзка с други измерения.

Огън

Друг елемент, който зарежда Овен, Лъв и Стрелец с енергия. Пламъкът в душите им ги прави спонтанни и страстни. Има добра съвместимост между тези зодии, защото те обичат приключенията и си угаждат на прищевките един на друг.

Два знака от тази група могат успешно да поддържат огъня във връзката. Те могат да се разгневят бързо, но и лесно им минава.

И при огнените зодии има стремеж за свобода. Освен това те са амбициозни и определено имат самочувствие. Ако някой иска да ги задмине, ще влезе в конфликт с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари