IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 декември

6 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мозъкът ви днес ще работи като машинка. В състояние сте да усвоите всякаква информация, колкото и да е сложна. Върнете се към задачи, които сте довършили набързо и ги проверете за грешки или необходимост от актуализации.

Телец

Ден, наситен с емоции, при това приятни. Изненадите ще са повече, отколкото очаквате и ще ви зарадват. Бъдете внимателни при контакти с непознати. Доброто настроение ще ви направи прекалено сговорчиви, ще притъпи бдителността ви и не е изключено да се опитат да ви измамят.

Близнаци

Изненадващо ще ви предложат участие в бизнес с временен характер. Вероятно няма да е свързан с основните ви занимания. Следвайте интуицията си, уговаряйки заплащането. Не е изключено да се опитат да ви ощетят.

Рак

Ще се справите със стар проблем прилагайки съвсем нов вариант за решение. Ще се убедите, че нестандартният подход често е доста по-ефективен от утъпканите пътеки. Приемете го като крачка напред в преодоляването на собствения си консерватизъм.

Лъв

Неочаквани новини ще ви принудят да промените плановете си. Опитайте се да обмислите промяната старателно, за да не пропуснете някои срокове и да не претърпите материални загуби. Ако се налага да шофирате, избягвайте трасетата, където сте сигурни, че ще се натъкнете на трафик.

Дева

Ще разполагате с подходящи условия за решаване не на един, а на няколко текущи проблема, които от известно време ви висят като дамоклев меч. Действайте решително. Не се разсейвайте с подробности, ако не искате да изпуснете момента, след което да съжалявате.

Везни

Настроението ви е нестабилно. Дори най-лесните решения ще ви се отдават трудно. Прекалено много колебания ще ви измъчват днес. Занимавайте се с познати неща, при които даже да допуснете грешка, няма да е фатална.

Скорпион

Ориентирайте се към довършителни работи. Днес не е желателно да започвате нищо ново. Буквално ще „зависне“ и дълго време няма да можете да се справите. Част от заниманията, които завършите днес ще донесат и парични постъпления.

Стрелец

Ще имате прекрасната възможност да се развихрите днес и да демонстрирате всичките си таланти пред обширна публика. Не прекалявайте с амбициите и не се надценявайте. Правете само това и само толкова, за колкото ще ви стигнат силите, за да не получите забележки вместо аплаузи.

Козирог

Най-трудни ще са контактите с най-близките ви хора. Непрекъснато ще ви поставят пред свършен факт или пък ще ви атакуват с нереално високи изисквания. Запазете спокойствие. Не отказвайте директно и не стигайте до крайности. Предложете им да правите нещата заедно. Само така ще се убедят, че аргументите ви са основателни.

Водолей

Ориентирайте се към творчески дейности. Без никакви опасения можете да заложите на въображението си. Ще ви подскаже оригинални и впечатляващи решения, благодарение на които ще разширите влиянието си.

Риби

Въздържайте се от излишни разходи. Не се хвърляйте ентусиазирано към всяка стока, която ви презентират или рекламират. Следвайте предварителния си „подаръчен списък“, за да не се налага да разчитате на заеми точно преди празниците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари