IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 декември

16 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През целия ден ще минавате от романтика към прагматизъм и обратно. Подбирайте работата си така, че да не допуснете груби грешки в моментите на разсеяност. Избягвайте уреждането на финансови въпроси.

Телец

Колкото и да искате да се съсредоточите в текущите си занимания, околните няма да ви оставят да го направите. Почти непрекъснато ще се оказва, че се налага да помогнете на някого да се справи. Постарайте се да довършите поне неотложните неща, за да не понесете забележки за чужди грешки.

Близнаци

В различни дискусии и преговори ще участвате днес. Ваши стари предложения ще получат приложение по теми, по които не сте предполагали, че ще са полезни. Приемете го като компенсация за преживените преди време неудобства.

Рак

Повечето задачи ще са такива, че ще е невъзможно да се справите самостоятелно. Преодолейте честолюбието и консерватизма си и потърсете съдействие, когато е необходимо. Ще спестите време и сили, които ще ориентирате към друга дейност.

Лъв

Ще се наложи да вкарате в действие лидерските си умения. Новите задачи ще са неясни на повечето членове на екипа и обстановката ще е доста хаотична. Предложете ред на действие и се заемете с организацията, само ако получите цялостно одобрение и сте в състояние да разпределите отговорностите.

Дева

Доста бързо ще се развиват събитията и на моменти може да не успеете да ги проследите детайлно. Не губете присъствие на духа, занимавайте се с нещата, които умеете. За останалите ще ви е нужна допълнителна информация, с която към момента не разполагате.

Везни

Нещата ще ви се получават „като по учебник“ при това без особени усилия. Заемете се с най-сложните. След като се справите ще сте достатъчно доволни от себе си, за да направите всичко останало по-бързо от обикновено. Използвайте свободното време за занимания, свързани с интелектуалните ви предпочитания.

Скорпион

Преди да се заемете с каквото и да било е желателно да анализирате ситуацията като цяло. Да подредите задачите по спешност, по трудност и по възможност за допълнителни приходи. Едва след това със сигурност ще знаете какво да правите и как да започнете.

Стрелец

Убедителни сте и ако ви е нужно съдействие за дейности, с които не сте наясно бихте могли да си го осигурите без от това да пострада репутацията ви. Намерете начин да се отблагодарите на хората, които са ви помогнали и да се реванширате за отделеното време. Ще установите, че имате нови последователи.

Козирог

Направете си график и го следвайте стриктно. Няма да разполагате с достатъчно време, за да комбинирате личните с професионалните ангажименти и ще бъдете принудени да отложите част от тях. Изберете онези, които няма да предизвикат остра реакция у хората от близкото ви обкръжение.

Водолей

Идеи не ви липсват, но мотивацията ви за работа е слаба. Ако усещате, че нищо от текущите задължения не ви вдъхновява, то действайте с умерено темпо и проверявайте резултатите си. Не се стремете към количество, а към качество.

Риби

Енергетиката ви е стабилна и ще съумеете да съчетаете текущите задачи с вече приключените. Започнете със старите и внесете корекции, ако се налага. След това ще установите, че част от текущите са в по-лесен от първоначалния вариант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари