IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 декември

17 декември 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото по-подредено е около вас, толкова по-лесно ще си свършите работата. Започнете подреждането с мислите си. След това си създайте програма за работа и накрая класирайте пред почитаните развлечения. Денят ще мине неусетно.

Телец

Събитията ще отговорят на очакванията ви. Нищо изненадващо или нарушаващо обичайния ви ритъм. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и се постарайте да не пътувате в часовете с пик-трафик.

Близнаци

Непредвидени проблеми ще ви принудят да правите „акробатични“ комбинации с времето си. Няма да можете да ги решите веднага по независещи от вас причини. Не е изключено да ви обхване чувство на безсилие. Не се вълнувайте излишно, не сте в позиция да въздействате върху обстоятелствата, единственият ви правилен ход е да изчакате.

Рак

Следвайте въображението в комбинация с интуицията. Ще се наложи да преодолеете доста препятствия. Ще са дребни, но ангажиращи вниманието ви. Пробвайте различни варианти. Най-невероятните ще се окажат най-вървежни.

Лъв

Необяснимо желание за разточителност може да ви обхване днес и да решите, че е много добра идея да похарчите малко повечко, отколкото можете да си позволите. Ако не овладеете спонтанния си порив има опасност точно в периода между двата празника да се чудите как да „закърпите дупката в бюджета“.

Дева

Работоспособността, съчетана с желанието ви за работа днес ще ви „изстреля“ много напред. Ще постигнете завършен вид с дейности, които ви отегчават и затова от известно време сте ги „поставили на трупчета“. Създайте си някакво развлечение за вечерта, ще е заслужената ви награда за усилията.

Везни

Текущите ви занимания ще са свързани с обработка на доста информация. Не само, че ще се справите, а ще покажете завидни умения в систематизирането и усвояването ѝ. Екипните резултати ще зависят почти изцяло от личния ви принос.

Скорпион

Занимавайте се само с текущата си рутинна работа. Концентрацията днеска няма да е най-силната ви страна, така че правете нещата, които ви се получават и със „затворени очи“. Ще си спестите грешки, а оттам и време.

Стрелец

С каквото и да се захванете ще сте абсолютно сигурни в правилността на мнението си. Което означава, че ще го отстоявате разгорещено. Не позволявайте на емоциите да замъглят разума, обърнете внимание и на останалите твърдения. В тях може и да има рационално зрънце.

Козирог

Анализирайте още веднъж личните си отношения. Преценете състоянието им и причините за съществуващите противоречия. Ако в дъното на някое от тях сте самите вие, то преди края на годината е желателно да намерите начин за разрешаването му.

Водолей

За реализацията на повечето ви хрумвания ще имате нужда от външно съдействие. Точно днес не е желателно да обсъждате идеите си с хората, които биха имали възможност да ви помогнат. Разпределете дейностите си на по-малки етапи, ще се улесните.

Риби

Ще се наложи да направите не лесен избор между своите интереси или предпочитания и тези на близките си. Ще е трудно да намерите решение, удовлетворяващо и двете страни. Придържайте се към реални критерии, каквито са финансовите резултати и времето, с което разполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари