IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 декември

31 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разпределете работата и силите си равномерно, ако не искате да посрещнете Новата година дремейки на дивана. Не се престаравайте излишно, важно е настроението, а не чистотата у дома или броя на ястията. Най-ценното в новогодишната нощ е прекрасната компания.

Телец

Усещането за празник, светлини и музика ви вдъхновява. Кулинарният ви талант само това и чака, за да се събуди. Лимитирайте бройката на вкусните ястия и се постарайте да не преяждате. Може да е последен ден от старата година, но съвсем не е последният ден, в който ще ви позволяват да се храните.

Близнаци

Необичайно пъргави и активни ще сте днес. Мисълта за справяне с домашната работа съвсем няма да ви блазни, за това пък мисълта за разходка и нови контакти ще ви е изключително привлекателна. Излезте навън, радвайте се на простора, но преди това се нахранете добре и не взимайте със себе си ценни вещи. Да загубиш нещо важно в новогодишната нощ е лошо предзнаменование.

Рак

Шумните компании не са най-голямата ви страст. Нито пък авантюристичните пътувания. Ако все пак сте на непознато място и далеч от дома, то не стойте на открито прекалено дълго време. И се пазете от горящи предмети. Съществуват предпоставки за травма.

Лъв

Готови сте да заблестите в новогодишната нощ заедно с всички фойерверки, всички звезди на небето, всички бенгалски огньове по прозорците и терасите. Направете го, но задължително в компанията на близките и приятелите си. Бъдете сигурни, че те ще ви се радват повече от целия останал свят.

Дева

Още една година остана зад вас и сте готови да посрещнете Новата с букет от надежди и гирлянди от спомени. И едното, и другото ви зарежда с достатъчно оптимизъм, усмивка и задоволство. Раздайте част от тях на хората, които обичате. Те го заслужават.

Везни

Студеният кристален въздух, щипещият вятър, блестящата празнична украса са в състояние да изчистят от съзнанието ви всички съмнения, трудни решения и спорни въпроси. Потопете се в ритъма на празника, вдишайте аромата на очакването. Ще ви изпълни със задоволство и душевно равновесие.

Скорпион

Всяко нещо, пред което стои определението „ново“ изглежда по-привлекателно, по-интересно. Не се съмнявайте, че Новата година, която посрещате днес ще е наситена с интересни събития. Със сигурност още тази нощ ще преживеете няколко от тях, но малко предпазливост в празничната суетня няма да е излишна, за да се предпазите от травми и наранявания.

Стрелец

Иска ви се в последния ден от старата година да се случи нещо неочаквано, да попаднете в приключение, да посрещнете Новата година на гребена на авантюрата. Продължавайте да вярвате в себе си и да поддържате пътешественическия си дух. Което не успяхте да направите до днес не се отлага, а предстои.

Козирог

Мехурчетата на шампанското ще очертаят крехката граница между минало и бъдеще. Пожеланията на хората, които обичате ще напълнят със смисъл мечтите и ще трасират пътя на надеждите. От вас се иска само да ги съчетаете и да се почувствате горди от постиженията си.

Водолей

Нищо не може да ви зареди с толкова много оптимизъм, както блясъкът от подготовката на новогодишната нощ. Не усещате физическото напрежение, а градуса от предстоящата емоция. Въображението ви е по-силно от обикновено, но сте и по-непредпазливи. Движете се в обкръжението на близките си, със сигурност ще ви предпазят от неприятности, които биха могли да помрачат празника.

Риби

Пуснете се смело „по течението“ на веселбата. Забравете тъжните мигове, оставете неприятните спомени някъде далеч във времето. Всяка непринудена усмивка около вас ще ви зареди със сила. Сила, с която след време ще елиминирате трудностите по пътя си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари