IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 януари

2 януари 2020 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не очаквайте от околните да действат с вашата скорост и умения и не ги пришпорвайте. Това че вие сте сигурни в себе си съвсем не повишава самочувствието и на другите. Справяйте се с вашата си работа без да контролирате и напътствате останалите присъстващи.

Телец

След толкова много почивни дни никак няма да ви е лесно да „влезете във форма“. Карайте го с по-ниска скорост днес. Най-важното е да успеете да се концентрирате, за да не допуснете грешки. Иначе, захванете ли се сериозно с нещо, ще успеете да го довършите.

Близнаци

Без никакви опасения можете да експериментирате днес. Работата ви сама по себе си ще ви подтиква към прилагане на нови методи. Разбира се, трябва да преценявате вариантите за краен ефект, за да не претърпите загуби.

Рак

С личните си ангажименти няма да имате проблем, но близките ви през целия ден ще ви занимават с „неотложните“ си дела. Преценявайте обективно доколко са неотложни и доколко наистина се нуждаят от намесата ви, за да не се окаже, че вършите чужда работа и то по системата „преливане от пусто в празно“.

Лъв

Съчетанието между творчески потенциал и приложим прагматизъм ще ви направи изключително ефективни днес. Като за „работно“ начало на годината не е зле, но не прекалявайте, защото каквото темпо си наложите, такова ще бъдете принудени да спазвате, а на моменти може да не се получи.

Дева

Началото на деня ще е обещаващо. Ще сте невероятно бързи, организирани и работоспособни. Овладейте състезателния ентусиазъм, защото след като направите каквото ви се полага, ще ви натоварят с чужди отговорности, което никак няма да ви допадне.

Везни

Обстоятелствата ще ви принудят да действате по-бързо, отколкото ви се иска и да взимате самостоятелни решения. Колебанието доста ще ви пречи, но помислете кой от близките приятели би могъл да ви даде основателен съвет и си го поискайте. Действайте смело, скоро ще имате възможност да се реванширате.

Скорпион

Мислите за бъдещето ще изместят всички останали. Не е лошо човек да помечтае, стига да можете да го правите успоредно с актуалните си задължения. Ако ги оформите като списък, няма да пропуснете нещо важно и ще сте по-спокойни.

Стрелец

Заредете се с усмивка, защото ако не приемате случващото се с чувство за хумор има опасност да се скарате с всички около вас. Защо ли? Ами защото ще се надпреварват да ви споделят мнението си и да ви атакуват със съвети, а вие не сте от хората, на които това би им харесало. Така че, кимайте с глава в знак на съгласие и си правете каквото сте си наумили.

Козирог

Помислете дали оставихте нещо недовършено от предишната година и се заемете незабавно. Ще сте плодотворни в бъдещата си работа, ако сте отхвърлили предишната. За проектите, намиращи се „в мъртва точка“ търсете нови методи.

Водолей

Работният ви процес определено ще е затруднен, защото за всяка дейност ще ви хрумват десетки варианти и ще ви е трудно да изберете най-подходящия. Опитайте се да ги предложите на дискусия. Със сигурност ще се стигне до интересна комбинация, а и околните ще се почувстват съпричастни.

Риби

Няма проблем, с който да не успеете да се справите днес. Мисълта ви е кристално ясна, а аналитичните способности завидно добри. Заемете се с преглед на финансовото си състояние. Ще се окаже доста полезен старт на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари