IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно приказно предложение за брак

11 януари 2020 18 00

Мъж обедини реалността с приказката за Спящата красавица

Снимка: Pexels

Всеки един мъж може да падне на едно коляно и да ви поиска ръката. Важното обаче е как го прави. Всяка жена най-вероятно хиляди пъти си е представяла как нейният любим ще ѝ предложи брак и къде точно ще стане това. Разбира се, елементът на изненадата също не трябва да се забравя.

Един мъж от Бостън обаче постави летвата много високо. Лий Льохер е режисьор и много добре познава света на киното. Още по-добре обаче може да си играе с него и да променя истории. Точно това и прави, за да поиска ръката на любимата си по най-незабравимия начин.

Лий организира частна прожекция на анимацията „Спящата красавица“, тъй като тя е любимата на приятелката му. Историята се случва на 30 декември, когато двамата се отправят към малко кино, а бъдещата булка не подозира нищо. Дотук всичко звучи нормално, но интересното се случва на екрана.

Това, с което Лий успява да впечатли не само годеницата си, но и целия свят, е направата на самото предложение. Той променя целия край на „Спящата красавица“ и вкарва себе си и годеницата си в анимацията. В ролята на принцесата влиза, разбира се, приятелката му, а красивият принц е самият Льохер.

Във видео, публикувано в YouTube се вижда как бъдещата булка гледа внимателно филмчето и постепенно започва да разпознава лицата на персонажите и да забелязва разликата с оригинала. И точно когато вижда лицето на Лий върху тялото на принца, анимационният герой вади кутия с годежен пръстен и я показва на публиката.

След това идва истинското шоу. Принцът хвърля кутията към истинския Лий и тя магически се транспортира от екрана към реалността. Мъжът я хваща и пада на едно коляно пред любимата си, а цялата зала избухва в аплодисменти. 

„Не всеки ден имаш шанс да предложиш на своята гимназиална любов“, пише Лий под видеото. Той добавя, че е работил над всичко това цели шест месеца, а на помощ му идват професионални аниматори. Залата пък е била пълна с непознати, които обаче са знаели за случващото се. 

Разбира се, семействата и приятелите на двойката също са били там, но са успели да се слеят с тълпата, за да не бъдат разпознати. Също така Лий създава и фалшиви билети за кино, за да може напълно да заблуди приятелката си. 

„Единственото нещо, което е по-добро от това да заблудя най-умния човек, когото познавам, е да знам, че ще прекараме остатъка от живота си заедно“, пише Лий в Инстаграм.

Неустоимите предложения за брак

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари