IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самолетни билети от 40 евро в посока – с новата романтична кампания на „България Ер“

27 януари 2020 16 00

Самолетни билети от 40 евро в посока – с новата романтична кампания на „България Ер“

От днес националният авиопревозвач „България Ер“ пренасочва полетите си към света на любовта с изкушаващи промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации. До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе си и половинката си романтично пътешествие за Деня на влюбените, или просто планира следващото си пътуване, може да го направи на специална цена с „България Ер“ и кампанията „Любовта те кара да летиш“.

Полетите от София до античната Атина са на супер цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена – градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика, започват от 49 евро еднопосочно и от 88 евро двупосочно. И то с включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и специално предложение за влюбените, които искат да усетят величието на Русия. От 220 евро в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на „България Ер“ Санкт Петербург. Срещу 209 евро пък може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два от най-магнетичните града в Италия – страната на любовта. В рамките на промокампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим. Изключително изгодни оферти има и за полетите на „България Ер“ до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за някои от най-красивите и романтични градове на Испания. Повече подробности може да откриете на сайта на авиокомпанията www.air.bg. Всички билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания, започнали до 30 юни 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари