IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 февруари

5 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се удивите на собствената си изобретателност днес. Всичко ще ви се получава някак си по-бързо и по-лесно поради това, че прилагате нестандартен подход към обикновените неща. Ще си осигурите допълнително време за почивка, използвайте го за спорт.

Телец

Рязка промяна на обстоятелствата ще ви помогне да финализирате занимания, които към момента са „в задънена улица“. Най-вероятно ще е свързано и с промяна на основните ви планове, но в конкретния случай печелившите дейности са за предпочитане пред част от актуалните.

Близнаци

Насочете усилията си към активности с интелектуален характер. Ще ви хрумнат огромно количество оригинални идеи. Преценете ги старателно, за да се ориентирате към най-ефективната, вместо да пробвате ту едно, ту друго докато улучите правилния начин.

Рак

Следвайте графика си, не закъснявайте и не пропускайте насрочените делови срещи и разговори днес. Дискусиите ще са плодотворни, независимо от темата на обсъждане. Партньорите, с които започнете работа сега ще се окажат изключително надеждни.

Лъв

Стари проекти, които по някакви причини са в застой изведнъж ще придобият реални измерения. Дребни детайли, които са ви липсвали и са затруднявали работата ще са налице, за да можете да продължите. Не бързайте с чисто физическата реализация, първо си създайте алгоритъм.

Дева

Прекъсвайте текущата работа от време на време със занимания, които ще ви позволят да обогатите знанията и да усъвършенствате уменията си. Потърсете информация за новостите във вашата област. Не е изключено да попаднете на лесно-приложими предложения и приложения, чрез които да подобрите личната си организация.

Везни

Ще впечатлите околните с оригиналния си начин на мислене. Ако към момента сте отправяли към ръководството някакви предложения и те не са били приети, то пробвайте още веднъж. Този път ще получите одобрение.

Скорпион

Ще сте по-заети от обикновено. Изненадващо дори за самите вас е вероятно да ви поканят за участие в различни краткотрайни проекти, възложени на временни колективи. Повечето от тях ще са интересни. Преценете реално възможностите си преди да отговорите окончателно.

Стрелец

Въображението ви е по-силно от обикновено, а хрумванията ви ще се окажат заразителни. Ще ви подкрепят не само хората, на които принципно разчитате, но и тези, които не са ви постоянни привърженици. Изненадите ще са приятни.

Козирог

Ако знаете какво искате, непременно ще го направите. Проявете активност, хората от обичайното ви обкръжение ще бъдат приятно впечатлени. Не се съмнявайте в себе си, потенциалът ви в момента е достатъчно висок.

Водолей

Всичко ще се случва според предвижданията ви. Ще можете да се занимавате успоредно с текущите и с перспективните си задачи. Най-добрият начин да възстановите силите си е да останете вечерта в позната обстановка и с камерна компания.

Риби

Ще научите чужда тайна, към която никога не сте проявявали никакъв интерес. Ще ви дойде малко като „гръм от ясно небе“ и не е изключено да ви разтревожи. Преценете внимателно какви биха били последствията, ако я споделите и дали не е по-добре да я „забравите“ завинаги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари