IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 февруари

7 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте се към тривиалните текущи задачи. Капацитетът ви е достатъчен, за да отработите всякакви нещица, които принципно ви отегчават като разчистване на територията около себе си, преглед на писмата и пр. Що се отнася до отговорните задачи, по-добре е да ги отложите, ако нямате задължителни срокове.

Телец

Творческият ви потенциал е силен и сте по-впечатлителни от обикновено. Проявете активност за уреждане на въпросите, които живо ви интересуват. Излъчването ви е неустоимо и ще успеете да изместите от пътя си евентуалните опоненти.

Близнаци

Следвайте замислите си. С каквото и да се заемете днес ще го довършите бързо, лесно и успешно. За предпочитане е да уреждате деловите въпроси онлайн, отколкото лично.

Рак

Направете нещата, които все отлагате по някакви причини. Започнете с онези, които сте отлагали от страх или друг вид опасения. След като се справите ще добиете смелост и за всички останали.

Лъв

С приятна новина или събитие ще започне денят. Доброто настроение ще повиши работоспособността ви, ще се чувствате по-енергични от обикновено. Отношенията с околните ще са достатъчно дружелюбни, за да забравите съществуващите противоречия.

Дева

Проявете предпазливост по отношение на парите и материалните си ценности. Не е изключено да загубите, забравите нещо или да претърпите някакви щети. Контролирайте разходите и не носете в себе си големи суми.

Везни

Новостите ще са свързани с бизнеса и финансите ви, но ще засегнат и личния живот. Събитията ще са приятни за вас, но не всички ще са очаровани от факта, че вие сте доволни. Наблюдавайте реакциите и се вслушвайте в разговорите. Ще ви подскажат кой е готов да ви попречи.

Скорпион

Мобилизирайте се, задачите ви днес ще са по-сложни и се изискват повече усилия, повече старание и повече информация от обикновено. Няма да е лесно, но не се отказвайте. Ще докажете на самите себе си на какво сте способни.

Стрелец

Отношенията с околните на моменти ще са доста конфликтни. Причината ще е двупосочна. И те ще са нетърпеливи и нетактични, но и вие няма да сте от най-отстъпчивите. Дистанцирайте се своевременно, за да избегнете излишните и изпълнени с негативизъм разправии.

Козирог

Състезателният ви дух днес ще се събуди. Желанието да сте първи и най-добри във всичко ще ви мотивира и тонизира. Все пак не прекалявайте с амбициите, мислете и за здравето си.

Водолей

Стремежът ви да реализирате замислите си колкото е възможно по-бързо ще ви подтикне да организирате времето, с което разполагате максимално добре. Редувайте физическите дейности с умствени, ако има такава възможност. Умората няма да се натрупа и ще сте достатъчно работоспособни през целия ден.

Риби

Магнетични сте и контактите ще са интензивни. Хората сякаш нарочно ще се опитват непрекъснато да привличат вниманието ви към себе си. Запазете отношенията си такива, каквито са към момента. Не намалявайте дистанцията с онези, които не заслужават доверието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари