IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 февруари

12 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За разлика от вчера, когато бяхте готови да „обърнете света с хастара навън“, днес решителността ви, както изглежда, ще се е изпарила безследно. Ще ви е трудно да направите избор дори между елементарни неща. Колебанието, което принципно не ви е характерно, ще ви завладее изцяло. Най-добрата тактика е да се занимавате с познати неща, които не са свързани с висока степен на отговорност.

Телец

Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да промените плановете си частично. Най-вероятно ще става дума за ангажиментите, които сте поели за вечерта. Не съжалявайте, скоро ще установите, че така е било по-добре. И не се оплаквайте от неприятностите си. Част от хората, с които сте готови да ги споделите не се интересуват какво се случва с вас, а останалата част ще се зарадват, че имате грижи.

Близнаци

Добронамерени сте днес и готови да помогнете на всеки за всичко. Не прекалявайте с човеколюбието. Отзовавайте се, само ако ви потърсят за съучастие. Тези, които имат нужда от съдействието ви ще се отблагодарят подобаващо, а тези които нямат може и да ви създадат проблеми.

Рак

Още от сутринта с изненада може да забележите, че околните се опитват непрекъснато да ви се бъркат в работата и едва ли не да ви манипулират. При това ще го правят с абсолютното убеждение, че ви отнемат инициативата „за ваше добро“. Реагирайте спокойно, но категорично. Използвайте думата „не“, когато се налага, за да не се наложи да отговаряте за чужди грешки.

Лъв

Ангажиментите ви ще са много, ентусиазмът ви и желанието да се справите – също. Хубаво е, че подхождате към текущите си задължения отговорно, но няма да е хубаво, ако започнете да се престаравате. Околните ще ви гледат накриво, а вие най-вероятно от бързане ще допуснете грешки. Овладейте въодушевлението и действайте с равномерно темпо.

Дева

Няма да се чувствате добре в шумни компании или на места, където има струпване на много хора. Разпределете графика си така, че освен обичайните задължения да направите поне част от нещата, които обичате. Да се занимаете с хобито си, да посетите фитнеса или да пообиколите магазините. Ще се разнообразите и ще стабилизирате душевното си равновесие.

Везни

Настроението ви ще е в пряка връзка със случващото се около вас. Силите ви са достатъчно, за да се справите с куп сложни казуси, но ако няма какво да ви мотивира най-вероятно ще пропилеете целия ден в „преливане от пусто в празно“. Мобилизирайте се и сами се заемете с онова, което до момента ви е затруднявало. Вечерта ще се почувствате доволни от себе си.

Скорпион

С какви ли не изненади ще се наложи да се справите днес: закъснения поради трафик, забравени документи, повреда на техниката, с която работите… Нищо фатално всъщност, но изнервящо и досадно. Концентрирайте се в текущите си задължения. Колкото по-малко се разсейвате, толкова по-лесно ще се справите с тях и сведете причините за лошо настроение до минимум.

Стрелец

Въображението ви днес е по-силно от обикновено. Ще ви се прииска да преживеете нещо различно, нестандартно. Опитайте се да си създадете някакво тонизиращо развлечение. Избягвайте екстремните занимания и не забравяйте, че виртуалната реалност всъщност е фиктивна.

Козирог

Избягвайте заниманията, за чието завършване трябва да разчитате на някой друг. Умишлено или не, ще ви подведат. Ориентирайте се към уреждане на въпроси от личен характер и такива, свързани с юридически спорове. Ще успеете да се доберете до информация, която към момента умишлено е била укривана от вас.

Водолей

Запазете присъствие на духа, защото някой ще положи огромни усилия да ви ядоса. Не е изключено да ви отправят неоснователни критики, да ви обвинят в несъществуващи грехове и изобщо… да ви търсят сметка за отговорности, които изобщо не са ваши. Отстоявайте позициите си, но принципно. Не излизайте извън рамките на добрия тон. Безпредметно е да си създавате врагове.

Риби

Колкото по-сложни са заниманията ви днес, толкова по-добре ще се справите. Ще имате възможност да разгърнете истинския си потенциал изцяло. При това околните по никакъв начин няма да се намесват в решенията ви и ще са готови да се съобразят с изказаното от вас мнение. Енергични сте, целеустремени и напредъкът ви ще е забележим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари