IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да бъдете по-издръжливи в леглото

17 декември 2012 09 00

Три начина, които ще ви помогнат

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Може ли виаграта да удължи представянето ви между чаршафите? Според ново изследване, оказва се, че да. Изследователи направили мониторинг на 14 проучвания, всяко от които наблюдавало ефекта от лекарствата за еректилна дисфункция като виагра и левитра. Единадесет от проучванията показали, че медикаментите помогнали за удължаване времето до оргазъм.

Резултатите обаче не могат да се приемат еднозначно. Виаграта не трябва да бъде приемана като магическото хапче, което ще направи един мъж издръжлив цяла нощ. Изследователите подчертават, че въпреки еднаквото съотношение в резултатите на проучванията, не може да се определи с точност дали именно лекарствата влияят и забавят оргазма. Несигурността идва от факта, че в повечето изследвания не включват тест с плацебо.

Ако искате да бъдете една идея по-издръжливи в леглото, не ходете до аптеката, а вижте следващите три съвета за сексуална мощ, изброени от мъжкото списание Men's Health:

1. Стоп-старт техника

Основната идея на тази техника е, че трябва да контролирате нивото на своята възбуда. То не трябва да прекрачва крайната граница, поне не преди вие сами да поискате това. Според сексолога Деби Хербеник от Университета Индиана трябва да направите пауза между 5 и 10 секунди, щом усетите, че сте много възбудени. След като възбудата отшуми, продължите отново. Прилагайте тази техника поне няколко пъти по време на акта, за да може да удължите времето преди края.

2. Техника на притискането

В момента, в който усетите, че кулминацията наближава, стиснете мястото под главата на пениса си, съветва Деби Хербеник. Най-добре е натискът да бъде съсредоточен върху уретрата, защото това временно ще потисне еякулацията. След като силната възбуда е преминала, повторете техниката още няколко пъти по време на сексуалния акт.

3. Подходящи презервативи

Друга полезна техника за удължаване времето ви между чаршафите е използването на специални презервативи, казва сексологът. Въпросните продукти съдържат бензокаин, който ще ви спечели допълнително време преди крайната точка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

хаахах ( преди 11 години )
По голяма глупост не бях чел.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар