IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шотландците били най-плодовити

21 април 2013 05 27

Тайната се крие в поличките

Снимка: bodyaware.co.uk

Снимка: bodyaware.co.uk

Ако се чудите защо преди години жените са раждали по много деца, то отговорът се крие в облеклото на мъжете. С особена плодовитост са се отличавали шотландците, заради традиционните полички „килт", които са носили.

Традиционната шотландска носия, облечена без бельо, осигурява добро проветряване на половите органи, което е предпоставка за отлично сексуално здраве, пише Daily Mail.

Ново изследване показва, че в глобален план мъжката сперма вече не е толкова активна в последните 50 години. Това се дължи на модата, която облича господата в тесни дънки и панталони. Стегнатото бельо допълнително възпрепятства възпроизводителните им способности.

За да функционират правилно, тестисите на мъжа трябва да са с температура с 3 градуса по Целзий по-ниска от тази на тялото. А това не се постига при плътно прилепнали панталони и бельо, които повишават температурата в тези участъци на тялото средно с 3,5 градуса.

Изследване, публикувано в Scottish Mediacal Journal препоръчва носенето на шотландски полички, което поддържа оптималната температура около скротума. Тя пък от своя страна осигурява качествен спермогенезис.

Вероятно дизайнерите ще се вслушат в експертното мнение и ще върнат на мода килта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари