IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са „убийците“ на мъжката ерекция

23 май 2014 14 45

Какво може да причини затруднения на мъжете в леглото

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Един от най-големите страхове на всеки мъж е дали ще се представи добре в леглото, особено когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото притеснение за много господа обаче е въпросът дали изобщо ще бъдат в състояние да се представят по какъвто и да е начин между чаршафите.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ерекция или ерекцията им не е достатъчно продължителна. Ако и на самите вас ви се е случвало, не се притеснявайте излишно – не е задължително да имате сериозен проблем.

Всъщност „убийците“ на мъжката ерекция могат да бъдат много. Ето и най-известните от тях:

1. Разсейване. Ново изследване показва, че мъж може да изгуби ерекцията си, ако сексуалният му акт не е неприкосновен. С други думи, ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена, докато в съседната стая има някой друг, който може да ви чуе – това определено може да повлияе негативно на вашата ерекция.

2. Презервативи. Вече е научно потвърдено: някои мъже наистина имат проблеми с ерекцията, когато използват презервативи. В случай, че вие самите сте от тези господа, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена. По този начин ще бъдете сигурни за своето здраве. Единственото, за което трябва да помислите е друг начин за предпазване на половинката ви от нежелана бременност.

3. Нездравословни навици. Скорошно проучване показва, че пушенето може да увреди мъжката възбуда. Прекаленото пиене, лошото хранене и липсата на физически упражнения също могат да бъдат причина за кратка или никаква ерекция. Помислете коя от тези причини може да бъде вашият „убиец“.

4. Стрес. Независимо дали имате притеснения в личен план или в професионален – стресът определено може да се отрази зле на вашата ерекция. Непрекъснатото чувство на опънати нерви със сигурност ще повлияе негативно на вашия сексуален живот. Помислете за начини, с чиято помощ да премахвате стреса.

5. Прекалено много порно. Няма нищо лошо в това да гледате филми за възрастни, стига това да не се превръща в някаква мания. В този случай рискувате да станете жертва на така наречения „порно ефект“. При него мъжете стават безчувствени към реалния секс и мислят само за този, който гледат. Не забравяйте също така, че някои неща се случват единствено в порното и трябва да си останат само фантазия.

6. Слаби мускули на тазово дъно. Опитайте да правите упражнения, с които да тренирате именно тази мускулна група. Не забравяйте, че трябва да бъдете постоянни и не трябва да очаквате чудеса само след няколко дни. Тренировките трябва да бъдат минимум 12 седмици.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Наско ( преди 9 години )
Няма странични ефекти. Недей прави връзка между Лидерин и останалите подобни продукти. Пробвай и ще се увериш. Пиши после да кажеш как е минало :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
До Наско: А има ли странични ефекти след употребата му? Това също е важно за мен, тъй като съм чел доста обезпокоителни неща за подобни продукти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Радо ( преди 9 години )
Не мога да бъда с една жена, а имам проблем с ерекцията, когато използвам презарватив. Чувстам се възбуден и когато дойде момента да сложа презарватива и всичко приключва. Трябва да взема мерки, за да не се излагам повече. Някой знае ли ефективно средство, което да стимулира ерекцията?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nadyrwen ( преди 9 години )
"неприкосновен" означава нещо съвсем друго, умници. Това, което описвате е нещо около "усамотен", но за да стане както трябва е нужна поправка на целия абзац.Пък дали пречи ако има някой друг - по-скоро не. и космите пречат на някои - те такива са неспасяеми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Пичове вярваите че сте способни и това е всичко за всяко начинание.Вярата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
хахах, да, това със разсейването е вярно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар