IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 интересни факта за пениса

14 януари 2017 16 15

А вие знаете ли, че...

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Като жени сте проучили в детайли голяма част от нещата, свързани с вашите интимни части. Дали обаче сте толкова добре осведомени за пениса?

Не правете физиономии, все пак той е важна част от живота ви и е добре да сте информирани относно неговото здраве, форма и странности. В тази насока на помощ идват експертите от Men's health, които се разровиха и откриха доста интересни неща. Например:

1. Пушенето може да скъси пениса с около сантиметър. Ерекцията е успешна при добра циркулация на кръвния поток, а пушенето стеснява кръвоносните съдове и възпрепятства движението на кръвта.

2. Мъжкият оргазъм трае средно около 6 секунди, докато женският може да продължи до 23 секунди.

3. Най-старото същество с пенис е черупчесто морско създание, наречено Colymbosathon ecplecticos. В превод от гръцки означава „невероятен плувец с голям пенис.“

4. Изрязаната кожа при обрязването може да бъде възстановена.

5. Едва един на 400 мъже е достатъчно гъвкав, за да си прави орална любов сам.

6. Има два типа пениси – единият се удължава и разширява значително при ерекция, другият тип си изглежда голям и при ерекция просто се втвърдява.

7. Германски учени твърдят, че за мъжа същинският акт на проникване трае средно около 2 минути и 50 секунди, докато на жените това време им се струва около 5 минути и 30 секунди. Не е ясно дали дамите мислят така, защото сексът е много добър или лош.

8. Оказва се, че размерът има значение. Колкото по-дълъг е пенисът, толкова по-голям е шансът спермата да достигне до яйцеклетката, твърдят учени от държавния университет в Ню Йорк.

9. Най-активният известен досега пенис принадлежи на крал Фатефехи от Тонго, за когото се твърди, че е правил секс с около 37 800 жени в периода 1770-1784 г.

10. По-атрактивните мъже имат по-силна сперма. Испански учени са направили кратко изследване на спермата на определен брой мъже и ги класирали по качество. След това дали на непознати жени да гледат снимките на мъжете и се оказало, че дамите смятали за най-атрактивни точно тези, които имали най-качествена сперма.

11. Не е нужно мъжът да бъде в съзнание или да използва мозъка си, за да еякулира. Тази функция е свързана с гръбначния стълб.

12. Най-честата причина за фрактури и разкъсвания на пениса са позите „кучешка“ и „обратна каубойка“, както и от прекалено енергично мастурбиране.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )