IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риза крие изпотяването

4 април 2012 07 55

Край на издайническите петна по дрехите

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ура! Край на тъмните ареали и издайнически петна от пот в зоната под мишниците, които оставаха по дрехите ни. Скоро те ще останат в миналото, благодарение на откритието на високотехнологична материя, която е резистентна на пот.

Специалната тъкан, наречена Dri-Guard, или "сух страж", изсушава кожата и задържа излишната пот във вътрешен слой на плата, а след това разпръсква влагата във въздуха.

Външният слой на материята е влагоустойчив и така по плата не се образуват видими мокри петна или обезцветяване в зоната под мишниците.

От въпросната материя ще се предлагат ризи, които ще се продават в магазините от веригата "Маркс енд Спенсър". Те са пуснати изпитателно миналата година и са били приети много добре. Сега се предлагат в по четири варианта с дълъг и къс ръкав. Цената им е малко под 30 британски лири. За сега не е ясно дали ще има и дамски модели от тази полезна дреха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари