IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мистериозният Габриел печели пари и без Хали Бери

24 юни 2012 12 00

Бившият любим на звездата е лице на Boss Selection за пореден път

Снимка: Boss Selection

Снимка: Boss Selection

В новата рекламна кампания на немския бранд Hugo Boss за пореден път виждаме канадския красавец Габриел Обри. Този път компания му прави уважаваният китайски актьор Чоу Юн-Фат (познат от „Тигър и Дракон" и „Ана и кралят").

Двамата са рекламните модели в кампанията есен/зима 2012 на линията Boss Selection. Фотограф на сесията е Щефан Армбрустер.

Елегантната кампанията беше показана наскоро в Пекин, Китай, където предизвика истински успех.
Колекцията е посветена на елегантната мъжка визия с бизнес костюми, ризи, вратовръзки, аксесоари и обувки в класически стил, изработени от най-висококачествени материали.

Габриел, който в последните години е по-известен като експоловинката на Хали Бери и баща на дъщеря им Нала, всъщност е един от най-търсените мъжки модели в света.

Въпреки, че доходите му са повече от прилични, наскоро хубавецът осъди актрисата за  месечна издръжка в размер на 20 000 долара с мотив, че тя му трябва, за да осигурява висок стандарт на 4-годишното момиченце, когато то е при него.

Снимките на Габриел Обри и Чоу Юн-Фат можете да видите в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари