IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неочаквани неща, които правят мъжете по-секси

12 юли 2012 06 40

Не става въпрос за мускули, бронзов загар и татуировки

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Звездата от „Последният ергенски запой" Брадли Купър си е абсолютен красавец, но когато се оказа, че може да танцува и да говори френски, той предизвика още по-голяма възбуда у своите фенки.

Има хиляди малки неща, които карат жените да полудяват по определен мъж. Не е задължително това да са мускули, красив тен и чаровна усмивка. Любовната игра и сексапилното излъчване са много повече от това.

Предлагаме ви списък с 10 секси мъжки поведения, за които мъжете дори и не подозират:

 

1. Мъж кулинар: Няма значение, дали прави уникално задушено или гурме сосове, но фактът, че разбира от готвене повече от вас самата, може да ви заплени и разгорещи много. Пътят към леглото на жената, понякога може да мине и през кухнята, но ако друг е сготвил...

2. Мъж, който признава че има други привлекателни мъже: Това означава, че той се чувства комфортно в собствената си кожа и няма проблем да признае, че има и други готини мъже на света освен него самия. Мъж, който уважава конкуренцията е много секси!

3. Мъж, който умее да общува с деца: Не става въпрос да може да сменя памперси (въпреки че и това е важно). Но това, че се интересува от децата, че им обръща внимание и си играе с тях. Това, че гушка нежно дъщеря си или учи малкия си син на футболни техники си е направо вълнуващо за майката на тези деца.

4. Добър танцьор: Мъж, който може да танцува добре, който знае как да движи тялото си на дансинга в ритъм с музиката, вероятно знае и как да го движи правилно в кревата...

5. Мъж - майстор: Едно от най-сексапилните качества за един мъж е сръчността. Това да може да използва ръцете си, за да оправи нещата или да създаде нещо ново си е вълнуващо за околните дами. Пък и готин, потен мъж, който създава нещо с голи ръце си е категорично секси гледка.

6. Атлет: Мъж, който дълго време след гимназията продължава да е силен и атлетичен и да го бива в различни спортове е повече от сексапилен. Няма как да не ви развълнува, ако бие всичките си приятели на всякакви отборни и групови спортове и игри (дори и на боулинг).

7. Мъж, който умее да свири на инструмент: Всеки мъж с китара в ръка, който може да възпроизведе красива музика има потенциал да се превърне в Джордж Клуни на вечерта.

8. Щедър мъж: Мъж, който умее да дава добри бакшиши, който не е скъперник и знае как да живее с размах, дори и да не е богаташ, ще знае как да предизвиква възбуда у жените.

9. Мъж с чувство за хумор: Не става въпрос да е палячото в компанията, а да може да разведрява всяка тягостна атмосфера, да ви кара да се усмихвате дори когато сте тъжна, да пуска остроумни шеги и закачки. Това категорично е супер секси.

10. Работещ мъж: Когато чуете мъжа си да води бизнес разговори, особено когато звучи авторитетно и интелигентните, не може да не погледнете на него с по-похотливи очи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари