IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-лоши начина да сваляте жена във фитнеса

19 септември 2012 12 00

Например:"Мога да направя 600 лицеви. Искаш ли да видиш?“

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Признайте си - понякога ходите на фитнес, само с идеята, че можете да срещнете някоя красива жена. В края на краищата, това е един от начините да си намерите гадже, ако нямате такова.

Освен това, ако и вие, и тя сте фенове на спорта – от самото начало ще имат поне един общ интерес. Все пак, ако решите да сваляте някоя жена докато тя се бори с уредите, гледайте да не зяпате непрекъснато в деколтето ѝ или пък в задните ѝ части, въпреки изкушението.

Предлагаме ви малко информация, кои са петте най-лоши варианта за флирт в спортната зала, които трябва задължително да избягвате.

 

1. Да се обличате като клошар. Много мъже си слагат най-овехтелите тениска и шорти като премяна за фитнеса. Облеклото от времето на гимназията не е най-добрия начин да впечатлите една жена. Това ще я накара да си мисли, че не се грижите достатъчно за външния си вид. След другите грешки в облеклото са прекалено късите шорти, черните чорапи, в комбинация с бели маратонки и шушляков анцунг в стил диско ерата на 80-те.

Снимка: outnow.ch

2. Да се взирате в огледалото доволно. Разбира се, когато вдигате тежести, искате и резултати, но ако по цял час се взирате в заякналия си образ от огледалото, жените ще ви сметнат за прекалено суетен егоист, който вероятно крие някакви комплекси. Освен това единствения начин да разберете дали една жена се интересува от вас е при контакт с очите. Така че не губете погледите си за собствената си персона.

3. Да се потите прекалено без да се попивате с хавлия. Разбира се, всеки, който ходи на тренировка се поти, но и затова в повечето фитнеси раздават кърпи- за да попивате тази пот.

4. Да предлагате непоискани фитнес съвети. Може да сте истински спец по кляканията или по бягането на пътека, но това не означава, че всички дами в залата ще искат да черпят от извора на мъдростта ви. Никой не обича да го поучават и освен ако не работите като фитнес инструктор, задръжте знанията си за вас.

5. Не коментирайте женското тяло сякаш е парче месо. Може би си мислите, че е смел и красив подход да идете при някоя жена във фитнеса и да ѝ кажете: "Уау, имаш страхотно тяло!". Но повечето жени, които редовно ходят на фитнес, имат хубави тела и си го знаят. Подобен коментар, ще накара жената да си помисли, че се интересувате от нея само заради фигурата ѝ.

Кой подход е правилен?

1. Дръжте се грижовно. Жените обичат чувството, че даден мъж се грижи за тях. Можете да предложите да ѝ купите бутилка вода, да ѝ помогнете със сака, да ѝ нагласите уреда с подходящите тежести и т.н.

2. Намерете си подходящ екип. Отървете се от белите тениски, на които потта личи най-много. Заложете на по-тъмни цветове. Шортите трябва да са до коляното, а чорапи да не минават глезена.

3. Бъдете скромен в забележки и по-щедър в комплиментите. Вместо арогантно да кажете на жената, че не прави коремните преси по правилния начин, по-добре ѝ кажете, че се справя много добре с трудната тренировка. Покажете ѝ, че сте впечатлен от енергията и уменията ѝ.

4. Информирайте се за жената преди да започнете да я сваляте. В почти всички фитнес зали хората се познават и няма нищо лошо да поразпитате някой инструктор или жената на рецепцията за обекта на интереса си, преди да се впускате в свалки. По-добре е да знаете предварително, ако жената е омъжена или е обвързана с някой друг от залата, за да си спестите разправиите с разгневен бодибилдър.

5. Предложете ѝ среща извън фитнеса. След като успешно сте заговорил и евентуално впечатлил дадена жена, можете да ѝ покажете интереса си, като я поканите на кафе или коктейл след тренировката. Това може да е в близост до залата, но не и в заведението на самата зала, защото там може да ѝ бъде некомфортно от любопитните погледи на другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Sport Chick ( преди 11 години )
Точно така, ако видите дама, която очеизвадно не знае какво прави и е на път да се контузи - не и казвайте, никой не обича да го поучават. Също ако не изпълнява упражненията правилно и на практика така само си губи времето, също си мълчете, само си гледайте сеири. Огледалата във фитнесите са за да се любуват посетителите на отражението си, а не за да може спортуващите да следят техниката си. Освен това има голяма логика да си купите спортен екип за над сто лева - резултатите ви пряко зависят от него. И за какво друго да посещавате зала, освен за да направите отчаян опит да свалите някого? За да спортувате? Едва ли. Да не говорим, че си е практика хората да си помагат. Виждала съм мъже да помагат на мъже, да ги пазят, да ударят едно рамо с последната бройка от серията, а на мен са ми помагали момичета. Явно са имали по-различен интерес към мен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар