IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да освежите визията си

18 декември 2012 09 00

Достатъчно е да добавите малко цвят

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Жените имат едно основно предимство пред мъжете, а именно повече възможности, чрез които могат да разнообразяват и разкрасяват визията си. Всъщност наред с невербалните знаци, дрехите представляват един отделен език, чрез който жените изпращат послания към мъжете.

Дамите обичат да използват цветовете, за да изразяват своята индивидуалност. Дрехите говорят много за човека, който ги носи. Това важи не само за жените, но и за мъжете. Всъщност на вас не ви е забранено да имате малко по-разчупена и цветна визия.

Ето няколко съвета как да освежите визията си, но без драстични промени във външния ви вид:

1. На първо място трябва да разграничите материите и дрехите, които са подходящи за различни случаи. Едно е да трябва да ходите на сватба, друго, ако излизате на клуб.

2. Всичко, което трябва да направите, е да добавите един моден елемент в по-смел цвят. Това ще се превърне в акцента на вашето облекло. Въпросният модел елемент не трябва да бъде прекалено голям или крещящ, защото ще се получи обратен ефект.

3. Последното нещо е да подберете цветовете правилно. Акцентът трябва да се вписва към нюансите на останалите дрехи, които вече сте подбрали.

Вече имате подбрано облекло, което си пасва добре, така че ви остава да помислите само за акцента. Цветовете, които може да си позволите са: червено, бебешко синьо, жълто, светло зелено или нещо ярко. Всъщност може да бъде всеки един цвят, който би се откроявал на фона на останалите ви дрехи.

Следващото нещо, което трябва да е изберете е видът моден аксесоар. Това може да бъде тънка вратовръзка, джобна кърпичка, шал, гривна, колан, шапка и дори цветни чорапи. Разбира се, може да съчетаете акцентът към някоя от останалите дрехи, подбирайки по-светъл или тъмен нюанс на вече съществуващ. Това е вид опция, която може да си позволявате в някои случаи.

Може да съчетаете няколко цвята, стига да сте сигурни, че не дразни очите и не е прекалено цветно. Мислете как да разнообразите визията си, като подбирате интересни модели дрехи и цветни аксесоари.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари