IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, в които мъжете наистина ги бива

3 януари 2013 13 00

... и които не убягват на жените

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените сякаш наистина са от Марс и Венера. Понякога разликите между половете могат да бъдат наистина фрапиращи. Един мъж не може да направи неща, които една жена може, както и обратно. Ние сме подбрали няколко дейности, в които мъжете наистина ги бива. Списъкът включва както сериозни неща, така и забавни. Затова не забравяйте да „извикате“ чувството си за хумор.

1. Имат секси глас рано сутрин. Това мъжко качество определено оглавява списъка. Рано сутрин, когато един мъж се събуди, той говори със съблазнителен и плътен глас, докато жените звучат неестествено дрезгаво. Ето, издадохме ви още едно средство за манипулация над нежния пол.

2. Могат да дават утешителни прегръдки. Представете си, че гушкате плюшено мече, само че по-голямо и по-топло. Когато мъжът прегръща жената, това автоматично я кара да се чувства по-спокойна и защитена. Светът ѝ просто изглежда по-безопасен, когато тя е във неговите прегръдки.

3. Могат едновременно да ядосват и радват. Когато мъжете правят скандали, те не са нито толкова бурни, нито толкова шумни в сравнение с женските. Дори да кажат нещо наистина глупаво и да ядосат жената до себе си, тя все още се радва, че той е там и е част от нейния живот.

4. Казват нещо наистина неуместно и все още са очарователни. Това е класика. Нямаме предвид нещо от сорта на изключително глупавото и изтъркано „Вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина отново?“. Става въпрос за някоя глупост, неволно излязла от неговата уста, която с радост бихте му простили, защото просто е очарователен.

5. Ядат много и не се чувстват виновни за това. Сещате ли се за малките момченца, чиито лица стават целите в сосове, докато ядат пица? Някои мъже си остават момчета завинаги. Истината е, че жените им завиждат за добрия метаболизъм и благословията да нямат целулит. Много малко мъже биха казали за себе си, че са напълнели, независимо, че консумират много повече храна. Това е като мечта за всяка жена.

6. Имат способност винаги да оправяте нещата. Те сте като домашен майстор и супер герой едновременно. Поправят всичко от изгоряла крушка до преинсталиране на компютъра.

7. Те сте богове на игрите. Има ли въобще нужда от пояснение? Мъжете са толкова запалени по видеоигрите, че са способни да отменят среща с готина мацка, само за да играят. Както казахме вече, момчешкото понякога не умира.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари