IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Целувки, които жените биха пропуснали

20 февруари 2013 15 00

Мъже, постарайте се да промените стила си, ако влиза в този списък

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Пътят към спалнята, често започва от устните. Логично - мъжете, които умеят да се целуват умело, имат повече успехи сред жените. Колкото и горещ да е един мъж, ако вместо да целува обекта на желанието си, той засмуква лицето ѝ, много е вероятно срещата да няма продължение в спалнята. Изобщо какво представлява страстната, хубава целувка?

Разбира се, различните жени харесват различни неща, затова ви представяме отговорите по темата от една анкета, в която жените споделят своите най-големи оплаквания по отношения на мъжката целувка.

Прочетете и вижте, какво жените не понасят в това отношение и се подгответе по-добре следващия път:

1. Целувката на умиращата риба

Ако си въртите езика в устата на жената без никакъв контрол, като риба на сухо, това няма да се хареса от вашата партньорка. По-добре опитайте някои леки, разнообразни движения, които няма да напомнят на хлъзгаво създание.

2. Целувката на пепелника

Лошият дъх и мирисът на цигари е доста отблъскващ, особено за жените непушачи. Ако наистина не можете да се откажете от цигарите, опитайте се поне да ги избягвате в продължение на няколко часа, преди срещата с половинката ви. Освен това пийте много вода, за да държите устата си хидратирана, а дъхът си по-свеж. Важно е да запомните, че устата ви е инструмент за целувки и трябва да се грижите за него с помощта на балсам за устни, редовно миене на зъбите и др.

3. Целувката на шкурката

Малко са жените, които обичат целувките с мъж, който има току-що набола брада, която драска деликатната кожа на лицето им. Един от вариантите за хубава целувка, ако имате набола брада, е да хванете с длани лицето на жената докато я целувате и така да контролирате контакта между лицата ви.

4. Целувката на гущера

Малкият, заострен език, който се движи бързо, не е особено привлекателен за дамите. Езикът, който се стрелка напред, е запазена марка на влечугите. Мъжете трябва да се целуват бавно и чувствено, а не бързо и шокиращо.

5. Целувката на атакуващия език

Мъже, езикът не е пенис и не трябва да го пъхате прекалено навътре в гърлото на жената. Трябва да се отпуснете и да усетите устните на жената без да имате напрежение в челюстта. Освен това трябва да давате възможност на своята партньорка да си поема дъх, а не да блокирате с езика си гърлото ѝ.

6. Целувката с прекалено много слюнка

Някои мъже се целуват прекалено мокро и отделят твърде много слюнка. Те напомнят много на разлигавено куче, което изобщо не е секси.

7. Целувката на облизващия език

Един от най-непривлекателните стилове на целувка на мъжете е, когато облизват лицето на женатата. Малкото близване може да бъде чувствено, но облизването на цялата повърхност на бузата изобщо не е! Експертите съветват, ако обичате този метод на целуване, да използвате само върха на езика си и да го правите леко, беззвучно и на малък участък.

8. Целувката на студените устни

Има мъже, които се целуват твърде мокро и звучно, но и такива, които предлагат на половинката си сухи, студени устни и изобщо не вадят езика си, което също не се харесва от жените. Тези мъже трябва да следят начина, по който дамата използва езика си и звуците, които тя издава и да се опитат да правят същото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари