IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид спря да тича по боксерки и се затвори в стара съблекалня

23 август 2013 07 00

В новата си колекция бельо Бекъм "пази приличие", но все пак демонстрира плочки

Снимка: H&M

Снимка: H&M

След като се пенсионира от футбола по-рано тази година, Дейвид Бекъм разполага с повече време. И освен в семейството си, той смята да го инвестира и в другите си бизнес-начинания, сред които са колекциите му мъжко бельо, съвместно с марката H&M.

И за радост на дамите по целия свят, съпругът на Виктория е модел на своите продукти и няколко пъти годишно се съблича, така че де демонстрира перфектно тяло и куп татуировки, които го доближават до образа на „лошото момче".

На 37 години Дейвид е като Аполон. Без грам тлъстинка и излишна мускулна маса, той може да засрами доста от своите връстници. Дори съпругата му признава, че мъжът ѝ е самото съвършенство и е достоен да стане следващия Джеймс Бонд.

Всъщност има реална възможност Дейвид бързо да влезе в кино бранша, тъй като напоследък той завърза сериозно приятелство с режисьора Гай Ричи, който снима рекламния клип за предишната му колекция.

Този път Бекъм не тича полугол из улиците, а позира в стара съблекалня.

„Беше страхотно са използваме тази старомодна съблекалня, все едно се върнах обратно към корените си", сподели за последната си фотосесия ексфутболистът.

Вижте повече от нея в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари