IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грешните реплики за начало на разговор

14 октомври 2013 12 40

Ако искате да я свалите, просто не започвайте с това

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На мъжете се пада „тежката задача“ да бъдат по-оригинални, когато искат да се запознаят с някое момиче и да привлекат вниманието. На дамите им писна от клишетата и да се чувстват „една от многото“ със заучени реплики като „Очите ти са толкова дълбоки, че направо мога да се удавя в тях!" и всякакви подобни. От друга страна те искат уникален подход, който наистина да ги поласкае и да им покаже, че мъжът е готов да се бори за вниманието им.

И ето, че някои господа все още не искат да си дават зор и да размърдат сивите си клетки и смятат, че като изръсят нещо провокативно ще оставят незабравимо впечатление у жената/девойката.

В това няма нищо лошо, стига да направят точното попадение. В противен случай впечатлението ще е незабравимо, но в негативен план.

Ето и кои реплики ще се обърнат автоматично срещу вас, ако решите да ги използвате за заговаряне на обекта на вашия интерес:

1. „Обърни се, нещо ти падна."

Това е малко изтъркано, но за съжаление все още се използва. Дамата най-вероятно ще се обърне и после ще се почувства ядосана и засрамена, че се е вързала на коментара ви. Най-вероятно ще изсумти и ще направи някаква хаплива забележка. Със сигурност няма да я очаровате, така че не опитвайте това!

2. „Надявам се да знаеш как се прави изкуствено дишане, защото току що накара сърцето ми да спре“.

Сериозно ли? Може би трябва да почакаме няколко минути, за да видим дали има нужда от реанимация – очаквайте подобен коментар от дамата, която няма да се трогне от опита ви да ѝ направите комплимент, а ще си каже, че искате единствено да се намърдате... в устата ѝ и после в гащите ѝ. Подобна реплика би могла да се приеме по-добре, ако вече се познавате с момичето или дори сте гаджета. Но като за начало на разговор с непозната, сексуалният подтекст не е добра идея.

3. „Това, което виждаш през дънките, миличка, отговаря на истината. Искаш ли да ти покажа?"

Не е изключено дамата да се е загледала във вас и по-точно в някои ваши части, но идеята да я засрамите публично не е във ваша полза. По-добре ѝ се усмихнете с тайно задоволство, че тя вече се любува на вашето тяло, което пък означава, че ще откликне на заговаряне от ваша страна било то дори и малко по-банално.

4. „Май си изгубих телефонния номер, може ли да взема назаем твоя?

По-полека, каубой! Първо се представи и кажи две три мили думи и след това атакувай с телефонните номера. Агресивното поведение понякога се приема добре, но е по-сигурно да не рискувате с него.

5. „Бейби, имаш страхотни крака! В колко часа отварят?"

Е, това би го изрекъл или някой абсолютен простак, или някой подпийнал младеж, който не мисли изобщо. Резултатът обаче ще е един и същ – шамар, който дори няма да успеете да видите как се приближава до бузата ви.

6. „Какво прави мило момиче като теб на място като това?"

Класическа фраза, която вероятно тя може да е чула за десети път въпросната вечер. А и какво му е на мястото, нали и вие сте там. Ако е толкова лошо, значи не само тя проявява лош вкус, но и вие влизате в тази липса на проява на вкус. Не си вкарвайте автогол с тази реплика!

7. „Болеше ли, когато падна от рая?"

Не, но вероятно теб ще те заболи, когато срещнеш юмрука ми! Повечето жени реагират автоматично негативно на подобни въпроси, тъй като ги смятат за лишени от смисъл думи. В нейните очи вие просто не сте си направили труда да бъдете по-оригинални и тя очевидно ви изглежда достатъчно глупава, че да се върже на това клише.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

мари ( преди 10 години )
Не е така,има бащи,който не им купуват такива неща..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
До alice_in_wonderland: моята първа кола сам си я купих
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
alice_in_wonderland ( преди 10 години )
До 111: breyyyy... vse edno majete ne razchitat na roditelite si, parvata kola vinagi e kupuvana ot bashtata :D ha ha ha
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
alice_in_wonderland ( преди 10 години )
Ami ... da svalqsh s cel s.x za edna nosht v chalgoteka, opredeleno ti trqbva "viziq" I pari :) Ako tarsish neshto seriozno nqma da go tarsish tam :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Елена ( преди 10 години )
Уважаеми бг мъже, има много жени, които не са привлечени единствено от часовника на мъжа или мерцедеса му. Странно защо обаче вие не ги забелязвате... може би защото не са с напомпани устни и гърди и намацани с автобронзант :) Живота е кой както си го направи. Ако жената изкарва пари наравно с мъжа си, то тогава да си делят и дом. задължения.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
111 ( преди 10 години )
До 444:Така е, иначе са много оправни и много работливи и оборотни! Не знам аз колко жени са си купили сами каквото и да е... Ако не са мама и тате или чичко паричко...Да живее чалгата и българките чалгаки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
666 ( преди 10 години )
Аман от ограничени и комплексирани простаци, които не виждате по-далеч от носа си. Не разбрахте ли, че мутрите и фолкаджийките са само малка част от обществото!Мъжете са много по-меркантилните и стиснатите в днешно време. Ако някоя българка има скъп часовник и обувки, то най-вероятно си ги е купила сама, защото освен да тича по децата, да готви, домакинства, то тя и изкарва в повечето случаи основните пари в семейството. Защо тогава да не си купи скъп часовник и обувки? Защо да не се поглези, ако има такава възможност, поне малко? И това пак е една малка част от обществото, защото по-голямата едва свързва двата края
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
444 ( преди 10 години )
interesno kak onezi s mercalite i debelite pachki samo gruhtqt i sa naobikoleni ot duzina krasavici...sigurno sa bili mnogo sladkodumni...npravo literatori...are nqma smisal da se pravim na ludi - segashnata balgarka e stanala ujasna konsumatorka i ako drehite i obuvkite ne sa ti ot skapite i nqmash chasovnik ot hilqdarka nagore, nqma smisal da se pravish na mnogo duhovit!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар