IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как жените виждат мъжките профили в интернет

30 октомври 2013 12 30

Дамите не се впечатляват толкова силно от външния вид, както и мразят клишетата

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Очевидно е, че има огромни разлики между двата пола. Известно е, че мъжете обръщат внимание на външния вид много повече, отколкото жените. Дамите от своя страна обичат да слушат (в случая да четат) и по този начин да си изграждат мнение за човека отсреща. Много пъти обаче мъжете забравят, че жените са различни и за тях снимките в интернет профила не са от първостепенно значение. Всъщност дамите гледат на онлайн запознанствата по различен начин, така че ако искате да имате успех, имайте предвид следните неща:

1. Жените обръщат внимание на правописа. И то сериозно! Лошият правопис говори лошо за самия човек. Днес технологиите позволяват на човек да провери всяка своя дума, така че дамите приемат за много глупаво един мъж да не се погрижи посланието му да бъде написано правилно. Обикновено незаинтересоваността към подобно нещо буди в жените асоциации, че този мъж никак няма да се интересува и от тях самите.

2. Жените също разглеждат снимки, но не и по начина, по който си мислите. Жените имат много креативни идеи за това какво харесват и определено не всичко се основава на добрия външен вид. Обикновено дамите не се съсредоточават толкова много върху начина, по който изглеждате, а върху посланията, които вашите снимки издават. Така например, ако един мъж има снимки с много различни жени, значи определено е женкар и бяга от сериозните връзки. Снимките с животно или бебе (не вашето, разбира се) пък са един ход напред.

3. Жените не са фенове на разголените снимки. Имате хубаво тяло? Не е нужно да го показвате на всички ваши контакти в интернет. Много по-оригинално ще бъде, ако покажете оформеното си тяло в дрехи. Разголените снимки от плажа са малко по-приемливи, макар че в повечето случаи изглеждат позьорски и самовлюбено.

4. Жените не се впечатляват от мъже, които обичат бутилката. Алкохолните снимки не са нещо, с което трябва да се гордеете. Нито една жена не би искала да се занимава с някой, който има толкова силна привързаност към алкохола. Нали знаете – всичко в рамките на нормалното е най-доброто.

5. Жените имат достатъчно ухажори, така че опитайте се да се отличите от тълпата. Една привлекателна дама ще бъде обект на интерес за много мъже. Така че, ако искате да бъдете забелязани, просто трябва да имате правилния усет и умения да се откроите. В никакъв случай не задавайте скучни и широко разпространени въпроси, нито правете изтъркани комплименти.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
T.e. нека се снимат голи. За какво да им гледаме дрехите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )