IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите недостъпна жена

11 ноември 2013 11 00

Обикновено дамите се дърпат, за да ги желаете повече и да тестват вашите намерения

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всеки мъж се е сблъсквал поне с една недостъпна жена през живота си. Някои господа реагират доста остро на отказа, мислейки си: „За каква се мисли тази?!“. Други пък се насочват към някоя „по-лесна мишена“. Истината е, че недостъпните жени искат да постигнат точно този ефект – да отблъснат несериозните мъже, за да останат да се борят само тези, които наистина си заслужават.

Дамите, които се правят на трудни, всъщност не са по-различни от другите, те също искат любов и нормални взаимоотношения. Чрез поведението си те тестват мъжете, установи австралийско проучване. Целта им е да намерят партньор, с който да имат истинска връзка. „Жените трябва да премахнат мъжете, които се интересуват от тях само за секс“, смята Диана Лотарингия.

Ухажването и преследването на една недостъпна жена обикновено изисква много време – нещо, което несериозните мъже, искащи секс за една нощ, нямат желание и амбиция да правят, пише списание Men's Health. В случай, че вие сте от другия тип мъже, вижте как може да спечелите една недостъпна жена:

1. Когато тя отказва секс. Срещате се с ново момиче, което определено не е девствено, но въпреки това се държи като такова. Най-вероятно тя също ви харесва, но се отдръпва, защото не се чувства сигурна във вас.

Как да постъпите: Покажете ѝ, че сте сериозен. Забравете за правилото „обаждане след 3 дни“, вижте се с нея в два последователни дни и я поканете на някакво събитие, което ще се състои след няколко седмици. По този начин ще покажете на жената, че тя определено влиза във вашите планове и то не само за една вечер.

2. Когато тя говори саркастично. Не го приемайте лично. В действителност по този начин момичето може да флиртува с вас, като се опитва да ви покаже, че е истинско предизвикателство да я получите.


Как да постъпите: Действайте като нея, но без да бъдете груб. Това е начин, чрез който определено ще получите внимание. Просто се уверете, че жената е наясно с това, че вие не се сърдите, обиждате или дразните на ситуацията. Използвайте усмивката си, за да ѝ покажете, че всичко е наред.

3. Когато ви кара да я преследвате. Колкото повече се стараете да я спечелите, толкова по-лесно тя ще ви остави да го направите. Чисто и просто жената иска да се увери, че вие имате някакви чувства към нея и че няма да „напуснете играта“, след като правите секс.

Как да постъпите: Отделете си повече време и се опитайте да опознаете избраницата си колкото може по-добре. Интересувайте се от неща като това дали предпочита италианска или мексиканска храна, на море или планина обича да си почива и т. н. Също така може да планирате нещо с нейно участие, като задължително трябва да уведомите жената достатъчно време преди това. В противен случай ще изглежда сякаш първоначалните ви планове са отпаднали и тя е план Б.

4. Когато тя поглежда към вас, а след това сменя посоката на погледа си. Жените действат по този начин. Те смятат, че трябва да дадат сигнал, а след това мъжът е на ход.

Как да действате: Преди да предприемете каквото и да е, трябва да бъдете сигурни, че жената не ви е погледнала просто случайно. Ако тя отново погледне към вас, това със сигурност е знак, че трябва да отидете да ѝ се представите.

5. Когато тя ви отговаря бавно. В случай, че на жената ѝ трябват няколко часа, за да ви отговори на съобщението, това може да означава, че тя има интерес, който обаче е надвит от скептицизма. Казано с други думи – вие все още не ѝ изглеждате достатъчно надежден.

Как да постъпите: В никакъв случай не се опитвайте да я смъмрите, тъй като по този начин ще изгубите всичките си позиции. По-скоро се опитайте да напишете нещо шеговито, с което да покажете на жената, че трябва да бъде по-сериозна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари