IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете не хвалят и не говорят за чувства пред приятели

8 декември 2013 06 38

Страх ги е да не ги изкарат мекушави

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Напоследък доста мъже започнаха да залитат към метросексуалността и да се грижат за визията си. И тъй като тази дума все още буди противоречия, те не искат да бъдат оприличавани на женчовци и мекушави. По тази причина те не смеят да правят комплименти и да говорят за чувства, когато са в компания.

Докато жените нямат проблем да похвалят своя приятелка, представителите на силния пол се въздържат от това, дори и да го мислят. Резултатите от ново проучване показват, че близо половината от мъжете избягват да хвалят другарите си за добрия им външен вид, за да не ги сметнат за мекушави, пише в. „Дейли експрес“.

Освен това господата избягват теми като мода и красота по същата причина. За да изглеждат като мъжкари, те са по-склонни да вметнат някоя хаплива забележка за това как изглежда техният приятел.

Около 50 процента от представителите на силния пол предпочитат на изцяло мъжки сбирки да говорят за работа и спорт. Те признават, че дори променят изказа си, за да звучат „по мъжки“. Проучването е направено във Великобритания сред 1500 мъже, като е поръчано от марката за мъжко облекло „Jacamo“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари