IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо тя ви мисли за гей?

22 януари 2014 11 00

Може би изпращате грешните сигнали

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Доста мъже се опитват да опознаят женския свят, да бъдат максимално близо до обекта на желанията си и в един момент се оказват класифицирани като „приятел“ или „гей“. Да си хомосексуалист не е грях, но ако си падате по жени, за вас би било доста обидно да ви сметнат за обратен. И все пак проблемът вероятно е във вас и сигналите, които изпращате на околните.

Ето и кое от вашето поведение кара дамите да ви смятат за хомосексуалист:

Не проявявате сексуален интерес към жени

Ако тя ви покани у дома и вие не направите поне опит за флирт или свалка, то тя определено ще реши, че не си падате по жени. Дамите искат мъжете да се държат като джентълмени и да ги уважават, но ако вие дори не погледнете в дълбокото ѝ деколте и не ѝ направите поне един комплимент за визията и сексапила ѝ, то ще я накарате да се съмнява в сексуалната ви ориентация. Все пак всички знаем, че оглеждането на задните части и гърдите е част от мъжката природа. Сексуалните намеци – също!

Постоянно се подигравате на хомосексуалистите и коментирате живота им

Очевидно вие сте обсебен от гейовете и тяхната сексуалност. За много хора това е знак, че самият вие имате проблеми със собствената си ориентация, след като така категорично отричате и зачерквате тази група хора.

Вие сте една голяма клюкарка

Жените обожават, когато попаднат на мъж, който проявява истински интерес в разговора, но не прекалявайте. Да седите часове наред и да обсъждате в детайли живота на другите, не говори добре за вас! Подобно поведение имат жените и гейовете.

Проявявате прекалено голям интерес към модата и визията си

Дамите обичат поддържани мъже. Ала ако стоите пред огледалото повече време от нея и не искате да излизате от мола, това със сигурност ще повдигне някои червени знаменца в главата ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

jjj ( преди 10 години )
Хомосексуалността е известна от древността... това че, не е била толкова публична е съвсем друг въпрос.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lazera ( преди 10 години )
Да си хомосексуалист е грях, защото са създадени мъж и жена за партньори!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар