IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как жените възприемат господата според политическите им възгледи

4 март 2014 14 10

Според мнозинството либералите са неамбициозни и по-малко мъжествени

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Изглежда демократите и либералите не си пасват не само в парламента, а и в любовния живот. Ново изследване показва, че 82% от дамите милионерки предпочитат да се срещат с „по-консервативен мъж“, пише сайтът MillionaireMatch.com.

„Не искам мъж, който подкрепя либералната партия, искам някой, който вярва в семейните традиции“, казва жена, която разполага със сериозно финансово състояние.

Друга причина за политическите предпочитания е амбицията.

„Искам мъж, който е амбициозен. Либералите не са такива“, обяснява друга дама – милионерка, участвала в запитването на сайта за срещи, който цели да събира хора с приблизително сходно седем- и повече цифрено богатство.

Според запитването дамите от демократическата партия, които са по-заможни, смятат, че господата либерали са „по-малко мъжествени“.

„Консервативните мъже са по-истински. Те знаят как да си печелят хляба, носят панталони и се държат с жените като с дами“, обяснява предпочитанията си поредната участничка в проучването.

Все пак има представителки на нежния пол, за които политическите възгледи не са чак толкова важни и те са отворени за всякакви възможности в любовта.

„Политиката няма значение за мен, когато сме в спалнята“, споделя друга анонимна успешна жена.

Едва 10 % от милионерките биха имали връзка с мъж с либерални възгледи. Ето и какви са техните предимства пред консервативните господа, изтъква поредната дама, записала се в сайта: „Либералните мъже подкрепят повече жените да постигнат целите си. Искам мъж, който да бъде до мен и да ме окуражава да стигна до върха. Либералните мъже са по-чувствителни и търпеливи. Искам някой, който да ме разбира и да уважава правата ми като жена“.

Друга регистрирала се милионерка пък споделя следното: „Искам мъж, който не ме принуждава да следвам традиционните семейни модели. Такъв, който да ме приема за равна“.

ПР-ът на сайта MillionaireMatch.com Дареб Шустър вини бащите за политическите предпочитания на жените.

„Много от днешните милионерки са израснали в консервативни семейства и са били близки с бащите си, които са били начело на фамилията“, обяснява той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )